Hjem/Briller/IZIPIZI
Grid banner
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Merke
  • IZIPIZI
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Rammetype
Glass type
Rammemateriale
Størrelse
L
54 mm54 mm
Pris
kr 558kr 558

IZIPIZI Briller

Izipizi-briller er mer enn bare et moteuttrykk; de er også funksjonelle og komfortable. Uansett om du trenger reseptbriller, lesebriller eller bare en hverdagsramme, har Izipizi et utvalg som passer til enhver ansiktsform og stil. Rammene er lette, noe som gjør dem behagelige å ha på seg over lengre tid. De er også designet med den nyeste linseteknologien for maksimal klarhet og beskyttelse mot UV-stråler.

 

Izipizi har lagt stor vekt på å skape nye rammer i mange former, størrelser og farger, så uansett hva du foretrekker, vil du garantert finne noe som passer din stil. Med Izipizi reseptbriller kan du få skreddersydde linser som passer perfekt til din livsstil. Hvert par Izipizi rammer kommer med antireflekterende linser for å sikre bedre klarhet, redusert belastning på øynene og UV-beskyttelse.

 

Den unike designen til Izipizi rammer gjør dem til et utmerket valg for alle som ønsker komfort og stil samtidig som de får nøyaktig synskorreksjon. De justerbare neseputene gjør at du kan tilpasse rammen perfekt til ansiktet ditt, og den lette konstruksjonen sørger for maksimal komfort hele dagen. I tillegg er den slitesterke plastkonstruksjonen motstandsdyktig mot riper og andre skader.

 

Hvor kan man kjøpe Izipizi briller?

Hvis du er på utkikk etter Izipizi briller, kan du finne det perfekte paret som passer dine behov hos SmartBuyGlasses. Enten du trenger et klassisk utseende eller noe mer moderne, gir Izipizi rammer komfort uten at det går på bekostning av stilen. Ved å kjøpe hos SmartBuyGlasses får du et fantastisk produkt, uslåelige priser og fantastisk kundeservice: vi tilbyr gratis frakt over hele verden og 100-dagers returpolitikk. Så ikke vent lenger: oppgrader utseendet ditt med Izipizi briller tilgjengelig hos SmartBuyGlasses! Du kommer ikke til å angre.

 

Er Izipizi briller gode? 

 

Izipizi er kongen når det gjelder kvalitetshåndverk. Hver ramme er håndlaget med spesiell oppmerksomhet på detaljer og design, noe som resulterer i et par briller som holder i mange sesonger. Så hva venter du på? Gå til SmartBuyGlasses og kjøp nå!