Hjem/Briller/Carrera
Grid banner
1-59 av 675 Produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Carrera
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Rammetype
Glass type
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
46 mm67 mm
Pris
kr 430kr 2519

Briller fra Carrera

Briller fra Carrera – kjøp på nett fra Norges største utvalg med rask levering

Briller fra Carrera er fra Italia og er kjent for sitt unike design. Merket ble faktisk startet i 1956 i Østerrike. Siden den gang har Carrera vært i forkant av utviklingen av briller, bl.a. med nye materialer og samarbeid. I likhet med Oakley briller så har Carrera også opparbeidet seg en lojal tilhengerskare. Du har sett masse kjendiser bruke briller fra Carrera og de har også blitt brukt i mange filmer, f.eks. Scarface med Al Pacino. I disse dager går det rykter om en kolleksjon med vr briller. 

 

 

Noen eksempler på Carrera briller vi fører

Vi har et enormt utvalg av briller fra Carrera for deg på nettsidene våre. 

Ta en kikk på noen briller, se for eksempel på solbrillene 5003. Disse er unisex og kommer med hel innfatning som er rektangulær. Den stilige innfatningen i grå kombinert med glassene i grå gjør at disse solbrillene passer til enhver stil. 

For briller for daglig bruk for herrer se nærmere på 6630. Se bedre ut og se bedre med Carrera CA6630. Den matte svarte innfatningen er utført i stål, og våre kvalifiserte optikere kan tilpasse briller etter din brilleresept. Dette betyr at brillene er klare til bruk så snart de kommer hjem til deg. 

Mange briller fra Carrera er unisex. Sjekk også ut 6636. Disse har brun innfatning laget i acetate. 

 

 

Kjøp Carrera briller på nett


SmartBuyGlasses er et ledende nettsted for briller med høy kvalitet. Vi har et stort utvalg med briller for ditt behov. Alle typer briller fra Carrera, Oakley, inkludert Oakley briller, Ray Ban, vr briller og de fleste andre merker. Det meste kan også tilpasses dine behov. Du kan også bruke vårt virtuelle verktøy for å se hvordan dine briller ser ut. Sjekk også ut nettsidene våre for rabatter og salg!