analyticsTags

Hjem/Briller/Snøbriller

Grid banner

Kjønn

Tilbud

Merke

  • Alle merker

  Form

  Innfatningsfarge

  • Blå
  • Brun
  • Burgunder
  • Gjennomsiktig
  • Grå
  • Hvit
  • Rød
  • Svart

  Rammetype

  Glass type

  Rammemateriale

  Størrelse

  Linsebredde

  Pris

  Skibriller

  (25)

  Sorter:

  1 av 1

  Sett musemarkøren på et produkt
  VTO page link
  HB Upsell bubble in grid - BOGO50%

  1-25 av 25 Produkter

  1 av 1

  Skibriller

  Hvis du leter etter skibriller eller solbriller har du kommet til rett sted. Kanskje det beste merket innenfor sports- og skibriller er Oakley. Du finner mange gode Oakley skibriller og sportsbriller.

   

  Når det gjelder skibriller, så er det generelt solbriller som er tilpasset sport. Og solbriller, det har vi nok av! Med et utall alternativer å velge mellom (faktisk over 23.000), er du helt bortskjemt med valg av solbriller på SmartBuyGlasses. Ray-Ban solbriller, Gucci solbriller, svarte solbriller, skilpaddeskall solbriller, hva som helst. Det er nesten for mye å velge mellom!

  Kjøp nå fra vårt utvalg av solbriller på SmartBuyGlasses. Du kan kjøpe designerinnfatninger og rimelige utgaver på nettet i ro og mak, vel vitende om at vi gir 24 måneders garanti på hvert par briller eller solbriller i butikken vår, hvilket dekker både innfatninger og glass. Og hvis du ombestemmer deg med, kan du enkelt få pengene tilbake med vår 100-dagers returrett.

   

  Solbriller: De 3 bestselgerne på SmartBuyGlasses

  • Disse Ray-Ban RB4165 Justin solbrillene er et fantastisk par kvinnesolbriller til en vanvittig pris. Direkte fra de beste i brilleverdenen, er disse elegante brune gradientinnfatningene allsidige nok til enhvers smak. Disse helramme Wayfarer-stil solbrillene er en sikker måte å få oppmerksomhet på - og de kommer med vår beste prisgaranti. Vi vil ikke bli slått på pris for de mest populære solbriller av våre nesten 40 000 modeller. 
  • Disse Ray-Ban RB4098 Jackie Ohh II er den perfekte hyllest til 'First Lady of Camelot'. Med overdimensjonerte gjennomsiktige innfatninger med helramme, oser disse solbrillene bare 1960-tallsstil. Best sammen med en pen hatt og en legendarisk buksedrakt, du kan bruke disse på Mykonos eller Capitol Hill uten å virke malplassert.
  • Disse Arise Collective Albury C1 polariserte solbrillene er et utrolig rimelig solbrillealternativ for enhver kresen kunde. Med en fremtidsrettet gjennomsiktig innfatning med helramme, er disse solbrillene mote til en lav pris. Det er ikke alt - de er også funksjonelle! Disse glassene er polariserte, noe som betyr at de er perfekte for solrike dager ved vannet eller på fjellet. 

  Solbriller: våre 3 håndplukkede favoritter

  • Disse Moncler ML0086 solbrillene er den perfekte måten å med stil komme deg på toget for de som elsker gjennomsiktige solbriller. Perfekt for lyse dager i skibakkene, disse brillene fra det luksuriøse merket for skiutstyr (i fare for å høres klisjeaktig ut) er så moteriktige akkurat nå!
  • Disse SmartBuy Collection Adan-solbrillene er veldig kule, lavmælte tilbehør for alle som ønsker en rimelig og stilige brille. Med en klassisk skilpaddeskall-finish og en slank silhuett, kommer disse solbrillene med vår uttrykkelige anbefaling!
  • Disse Giorgio Armani AR8093-solbrillene ser ut som noe du vil se på på Amalfikysten, og med god grunn! Disse gjennomsiktige sitrongule solbrillene er et dristig, lyst stilalternativ som virkelig kommer til å stikke seg ut. Vi tror de vil se bra ut med en marineblå skjorte eller kjole, men å velge stil er opp til deg, ikke oss.

   

  Dette er solbriller som også kan fungere som flotte skibriller.

   

  Virtuelt prøverom

  Mens vi leverer hvor som helst, har vi også en fantastisk funksjon som kan hjelpe deg med å bestemme hvilke briller som passer deg best fra det enorme utvalget som selges: vårt nye virtuelle prøverom. Bare klikk på ikonet på hver produktside, så er du klar til å modellere designerbriller på et blunk. Hvis du leter etter Prada solbriller eller Gucci solbriller, har du kommet til rett sted - du kan prøve favorittparene dine med Quay Australia solbriller på nettet uten å måtte forlate hjemmet ditt! Når du skal på ski, er det viktig at du ser flott ut - og med vårt virtuelle prøverom kan du sikret at du får skibriller som passer deg perfekt!

  For kundene våre har det vært den ultimate erstatningen for 2020 for en flott dag med shopping - ettersom vi har tilpasset oss nye rutiner og holdt oss hjemme døgnet rundt, har det åpnet en masse ledig tid til å utforske vårt enorme nettbutikk. Tross alt har det aldri vært en bedre tid for en luskende handletur på nett på en ettermiddag når du ellers kanskje hadde pendlet!

   

  Ansiktsform: De beste rådene fra SmartBuyGlasses Norge

  Hvis du har et firkantet ansikt:

  Du har et veldefinert ansikt med bred panne, sterke kinnben, kjeve og hake. Den mest fremtredende trekket din er sannsynligvis din fremtredende kjeve. Runde briller eller tynnere innfatninger vil være en flott kontrast til dine tydelig trekk og passer bedre for deg. Alle kurvene kan bidra til å myke trekkene dine og komplimentere det naturlige utseendet ditt. Vi anbefaler runde og ovale innfatninger, men flyger- eller pilotinnfatninger er også verdt en titt!

  Hvis du har et rundt ansikt:

  De typiske trekkene ved et rundt ansikt er brede panner, fulle kinn og avrundede haker. Ansiktet ditt er vanligvis nesten like langt som bredt. Vi anbefaler briller med sterke detaljer og vinkler for å gi kontrast til dine myke trekk. Ved å legge til litt kontrast kan ansiktet ditt se tynnere og lengre ut. Vi anbefaler rektangulære innfatninger, butterfly og wayfarer innfatninger.

  Hvis du har et ovalt ansikt:

  Du har balanserte trekk og høye kinnben, med litt smalere hake i forhold til pannen. Mange anser dette for å være den mest ideelle ansiktsformen, med de mest balanserte proporsjonene. Mennesker med ovale ansikter er veldig heldige, da stort sett ethvert brillepar passer dem! Du bør imidlertid være forsiktig med store briller, da de kan ta oppmerksomheten bort fra dine naturlige balanserte ansiktstrekk.

  Hvis du har et hjerteformet ansikt:

  Den typiske sammensetningen av et hjerteformet ansikt er en bred panne, høye kinnben, smal kjeve og en veldefinert hake. Ansiktet ditt ligner en hjerteform siden det er bredest øverst og smalest nederst. Når du velger briller for hjerteformede ansikter, er målet å skape illusjonen av en mindre panne og en bredere hake. Dette kan oppnås ved å velge briller som er bredere enn pannen. Vi anbefaler Pilot / Aviator, wraparound og Wayfarer innfatninger.

   

  Optisk Senter 

  Vi er stolte av å gi kundene godt undersøkte, optikergodkjente råd om noen viktige deler av brilleverdenen. Vi har en rekke forskjellige artikler, delt inn i fire hovedkategorier: øyehelse, kontaktlinser, briller og solbriller. Her kan du finne grundige artikler om øyeforhold, brillesedler og mer.

  Vi har også en del “Spør Optikeren”. Her tar vi noen av kundenes mest aktuelle spørsmål og svarer kort og konsist. Det er massevis av spørsmål og svar-sider her, alle overfylte med fakta om briller og øyehelse. 

   

  SmartBuyGlasses Norge 

  Vi er det ledende nettstedet for å kjøpe designermerker, til billigst mulig pris. Vi lagerfører hundrevis av merker, alle med unike design og tilnærminger til briller. Fra designermerker som Gucci til solbrillekongene Ray-Ban til rimelige serier som SmartBuy Collection, vi er sikre på at du finner noe du elsker. Inkludert i dette er også mange fantastiske skibriller som bare venter å bli oppdaget av deg!

  Oppdag mer enn 180 designermerker og få opptil 50% avslag hos SmartbuyGlasses Norge. Det som skiller oss ut fra mengden er de uslåelige prisene - fra rabatterte designerinnfatninger til rimelige briller til 70-kroner, vi tilbyr alltid mange rabatter, og vi holder oss til vår beste prisgaranti

   

  Vår forpliktelse til våre kunder

  I tillegg til å tilby de beste og rimeligste briller på nett, vi forplikter oss til alltid å forbedre kundeopplevelsen. Derfor gir vi 2 års garanti på alle briller, 100-dagers retur, GRATIS frakt, vår beste prisgaranti og tilgjengelige briller for ethvert budsjett!

  SmartBuyGlasses: topp merker, beste priser - det er briller på den enkle måten.