Grid banner
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Rammetype
Glass type
Rammemateriale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Pris
kr 165kr 16530

Damebriller

Finn det perfekte par damebriller enkelt når du handler hos Vision Direct. Hvis du synes det er vanskelig å velge ditt neste par briller, har vi løsningen! Med vårt store utvalg av dame designer briller, Virtual Try-on og 2 års garanti, gjør vi prosessen morsom, enkel og hyggelig. 

 

Hos Vision Direct, har vi diverse utvalg av briller for damer å velge fra. Uansett om du er ute etter  klar ramme briller, luksus merker eller et eventyrlystne par fra from Arise Collective, kan du uttrykke deg selv hverdag gjennom brillene dine. 

 

Så fort du har funnet ditt perfekte par, kan du tilpasse brilleglassene gjennom betalingsprosessen. Velg mellom et stort utvalg av brilleglass, lesebriller for dame, blålys blokkerende briller eller dine normale brilleglass med styrke. Hvis du trenger hjelp med å finne brilleglass som passer for deg, kan du spør vår optiker på nett eller sjekk vårt optiske senter for nyttig informasjon! 

 

Hvis du har mistet din resept men har fortsatt dine gamle briller, kan du bruke vår reseptbelagte brilleglass skanner for å umiddelbart finne din styrke. Teknologien skanner dine gamle briller umiddelbart for å avsløre styrken på dine brilleglass fra komforten av egen stue. Det er enkelt! 

 

Kan damer gå med herrebriller? 

Når du ser gjennom potensielle rammer, lurer du kanskje på om noen av stilene virkelig er damebriller. Mens noen rammer er laget for å være unisex, er det normalt en forskjell mellom herre og damebriller.Genetisk sett har menn bredere sett med øyne,ører og større nese sammenlignet med damer. På grunn av dette er herrebriller stort sett laget med lengre bro og bredere rammer som passer deres ansiktsfasong bedre. På den annen siden, så har briller for damer generelt sett smalere rammestørrelse og en bro som passer best til damers ansiktsfasong. 

 

Stil er et personlig valg. Mens damer kan bruke briller designet for menn, er de ikke nødvendigvis riktig fasong eller størrelse for ditt ansikt. Vær sikker på å lese vår brille størrelsesguide før du handler.  Fra vår utvalg av over 30,000 briller for dame, kan du være sikker på å finne det perfekte par som passer komfortabelt og stilen din. 

 

Hvilke damebriller er på moten?  

Gjennom forskjellige sesonger eller brilletrender, kan det å holde seg oppdatert på trender innen briller være viktig. Heldigvis kan du enkelt finne trendy briller for damer fra vårt utvalg av 15 forskjellige ramme former og farger. 

 

Vintage inspirerte ramme, slik som Ray-Ban, vil alltid være på moten da de leverer klassiske tidløse looks hele året. Klare briller gir en ren, fresh look for å fornye stilen din på kontoret eller hverdagslooken. Mens designer briller for damer alltid vil være på moten, er de ikke alltid innenfor alles budsjett. Hos Vision Direct, tilbyr vi også rimelige briller for at du skal se bedre ut for en billigere penge.  

 

For å finne de nyeste trendene for damebriller kan du lese vår blogg for det siste innen briller for damer. Du kan også eksperimentere med ramme farge og fasong for å vise frem din personlighet eller oppgradere enhver look. Med damebrille filter kan du lett se hvilke rammer som passer deg! 

 

Er briller attraktiv på damer? 

Attraktivitet er forskjellig fra person til person, men når du utstråler selvtillit, vil det være smittsomt for alle rundt deg. Å velge de beste dame brillene for deg vil hjelpe deg med å stråle med selvtillit og føle deg attraktiv når du bruker brillene dine.For å finne ut hvilke briller som vil se best ut på deg, kan du besøke vår ansiktsform guide. Uansett om ansiktet ditt er ovalt, firkantet, rundt eller hjerteformet, vil vår guide forklare hvilke ramme form og stil som vil passe deg best. 

 

Når du vet hvilken ramme form og stil som vil gjøre ansiktet ditt flatere, vil det neste steget være å Virtuelt prøve de på! Vi har tatt bort usikkerheten ved å handle på nett,takket være vår Virtual Try-On  verktøy. Du kan enkelt prøve vårt enorme utvalg av briller for å forsikre deg om at du får brillene som passer deg best før du kjøper. 

 

Kjøp hos Vision Direct 

Å handle ditt neste par av stilig damebriller er enkelt med våre guider og verktøy som vil forsikre deg om at du kjøper det perfekte paret kun for deg. Med vårt store utvalg av brille rammer for damer og vår beste pris garanti, kan det ikke gå galt når du handler hos oss. Når du har valgt rammene dine, kan du laste opp resepten din i kassen eller sende den senere. Du kan også tilpasse brilleglassene dine med nyanser, polarisering eller overgangseffekter, i tillegg til å dra nytte av beskyttelsen fra blålys briller. Hvis du trenger hjelp gjennom betalingsprosessen, er vårt beste kundeservice team alltid tilgjengelig og klare for å hjelpe.

 

For å gi deg selvsikkerhet når du handler hos oss, tilbyr vi en eksklusiv 24 måneders garanti på alle våre briller, solbriller og brilleglass med styrke. I tillegg har vi også en 100 dagers returrett i tilfelle du ønsker å returnere eller bytte. 

 

Kjøp med sikkerhet hos Vision Direct for å finne ditt neste perfekte par med damebriller for å se best ut uansett hvor du er.