analyticsTags

Hjem/Briller/Clip on

Grid banner

Kjønn

Tilbud

Merke

  • Toppmerker

  • Alle merker

  Egenskaper

  Form

  Innfatningsfarge

  • Blå
  • Brun
  • Burgunder
  • Gjennomsiktig
  • Grå
  • Grønn
  • Gul
  • Gull
  • Lilla
  • Mønster
  • Rosa
  • Rosegull
  • Rød
  • Skilpadde
  • Svart
  • Sølv
  • To-tone

  Rammetype

  Glass type

  Rammemateriale

  Størrelse

  Linsebredde

  Pris

  Clip-on Briller

  (222)

  Sorter:
  Sett musemarkøren på et produkt
  VTO page link
  HB Upsell bubble in grid - BOGO50%

  1-59 av 222 Produkter

  Clip-on Briller

  Hva er Clip Ons?

  Clip ons er brilleglass som kan festes til dine nåværende brillerammer, eller du kan kjøpe klips til rammene dine fra begynnelsen. I utgangspunktet vil du ende opp med to briller som er festet sammen ved nesebroen med magneter eller klemmer. Dette gjør at du kan ha et bunnlag av dine reseptbriller og deretter legge til en rekke nyanser, funksjoner og overflater. For eksempel kan du koble til antireflekterende klips på brillene, blått blokkerende klips på briller eller til og med forstørrelsesklips.


  Når du kommer inn i en verden av briller, er det beste stedet å starte med de forskjellige variantene, og det er tre varianter.


  Den første typen klips på briller kalles et standardklipp. Som navnet antyder, festes disse ganske enkelt til brilleinnfatningene med klipp. Dette er det perfekte alternativet for deg som allerede eier det perfekte paret ditt og ønsker et ekstra glass for å klemme på dem. Den beste måten å finne den rette for rammene dine, er å sjekke alternativene med dine spesielle brillerammer og se om det er noen klips fra det merket. Dette gir deg den beste muligheten til å finne klipp som passer til rammene dine. Imidlertid er det ingen skade å kjøpe et mer generisk par klips som passer til din nåværende rammestørrelse og form.


  Det andre klippet på typen er også koordinert med rammene du allerede eier, men denne gangen blir de snudd på hodet. De klemmer seg til brillene dine på en veldig lignende måte som standardklippene. Den ekstra fordelen er at du kan brette opp et glass for å bruke glassene under, uten å fjerne toppglasset helt.


  Når du handler etter klipp som passer til dine nåværende briller, er det viktig at du får samme størrelse og form på brillene. Dette er fordi hvis senteret til eleven ikke samsvarer med det optiske senteret til brillene, vil resepten ikke fungere. Dette kan føre til svimmelhet og hodepine. Det er også viktig når du bruker klips som solbriller, ettersom UV-beskyttelse bare gis hvis glasset passer perfekt til den originale rammen. Så om brillene dine har en retro rund form, et merkelig kattøye eller en mer tradisjonell rektangulær form, må klipsbrillene dine gjenspeile det. Når du har glassformen, må du kontrollere dimensjonene på rammen. Disse er tilgjengelige med liten skrift på innsiden av templene. Både rammer og glass måles i millimeter, så sørg for at tallene stemmer overens når du kjøper klippet på glasset. For mer informasjon om glassmålinger, se vår guide her.


  Det tredje og siste alternativet er magnetiske klips. I dette tilfellet er det viktigere at brillene matcher formen og størrelsen på rammene. Som et resultat selges denne typen glass ofte som en del av et sett med originale briller for å sikre en god passform. Brillene er forbundet med sterke magneter, så du trenger ikke å bekymre deg for at de faller av.


  Fordelene med Clip Ons

  Den største fordelen med klipp er prisen. Et par klipsbriller sparer deg i det vesentlige fra å kjøpe et helt nytt par reseptbriller til forskjellige bruksområder, for eksempel reseptbelagte solbriller. I stedet har du et perfekt par rammer, og du kan matche andre glassfarger og stiler som passer til anledningen. Hvis du er på vei til stranden, kan du kaste på deg polariserte klipp på briller. Hvis du tilbringer en dag på kontoret, kan du bruke filterklips på blått lys over brillene. De forskjellige aktivitetene du kan gjøre med forskjellige briller i stedet for forskjellige par briller er en fordel i seg selv. Hvis du vil bruke brillene dine til så mange forskjellige bruksområder som mulig, må du holde øye med klippesett og utskiftbare klips. Polariserte klips på briller er ekstremt populære og er spesielt gunstige for de som går frem og tilbake mellom utendørs og innendørs rom. Dette kan omfatte idrettsutøvere som trenger solbriller når de trener utendørs, men som ønsker å gå tilbake til sine normale reseptbriller med en gang godt tilbake i garderobene.


  En annen fordel med klipp er at de er perfekte hvis du vil følge trender. I stedet for å kjøpe nye briller for å matche sesongens stil år etter år, kan du nøye deg med nye klips på brillene. På den måten fortsetter du med motet uten behov for et magisk pengetre!


  En siste fordel med klipp er det store utvalget. Du kan lage så mange forskjellige utseende med bare et par briller. Dette tilrettelegges av det enorme utvalget av klipp der ute. Det er virkelig et sett for enhver stil, struktur, finish, materiale, størrelse, form, farge og anledning.


  Er Clip Ons fasjonable?

  For å si det enkelt, ja. Men for å forklare helt, la oss ta oss en tur nedover minnefjellet. Clip-on briller ble opprinnelig brukt på 1990-tallet, da de var billige, klønete og assosiert med veldig kule medlemmer av eldre generasjoner. Men med de nyeste retro- og vintage-trendene har en viss nostalgi for 90-tallet oppstått og førte klipsbriller direkte tilbake til trenden. Dagens modeller har naturlig nok store forbedringer i design fra tidligere år. I dag betyr det magnetiske klippet på stiler at du kan finne klips fra et ekstraordinært stort utvalg av briller som fremdeles passer perfekt for dine nåværende rammer. Mer moderne klipp har også kunstneriske mønstre og utsmykninger, og det er nesten umulig for en observatør å fortelle om rammene er klips eller ikke.


  Beste klips på briller på SmartBuyGlasses

  For det mest stilige designerparet, skjem bort deg selv med noen Tom Ford-briller. FT5641-B er noen av de beste klippene med blålysfiltre på markedet, og de ser også veldig elegante ut. Rammen har en unik fullramme som kommer i skilpadde og burgunder nyanser. Cat eye-formen gir et moderne utseende med den beste oppmerksomhet på detaljer. Du vil definitivt få hodet vendt etter deg uansett hvor du går i disse. I tillegg er de laget av høyeste kvalitet i Italia, de vil vare veldig lenge, og du kan velge kvalitetsbrillene du vil ha.


  For å få et fint par klipsbriller der du får valuta for pengene, bør du vurdere å velge SmartBuy Collection Connelly-settet med fire forskjellige klips. Etter å ha betalt en veldig rimelig pris for briller med resept, får du fire forskjellige briller å sette på. Det er klips å ha foran datamaskinen, gule klips for kjøring, polariserte klips og solbriller klips som både er polariserte og speilet. Det er et utvalg av rammefarger å velge mellom, og oppskriftsglassene dine vil bli samlet av våre egne fagfolk. Dette betyr at så snart brillene kommer i posten, kan du begynne å bruke alle de forskjellige klippene for alle slags arrangementer. Det er også sett med fire i forskjellige rammeformer, for eksempel Derby-klipp på sett som er mer av en rektangulær form.


  For en enda bedre verdi og For et mer allsidig klipp om alternativet, ta en titt på Montana Collection av SmartBuyGlasses. C1 Clip On Polarized C er klips du kan kjøpe til brillene dine, slik at du kan feste de gule brillene på brillene du allerede eier. Det er en rekke glasstyper og farger tilgjengelig i samlingen.


  Husk at når du kjøper med SmartBuyGlasses, får du 24 måneders garanti, 100 dagers returrett og en beste prisgaranti.