analyticsTags

Hjem/Briller/Blå lys briller

Grid banner

Kjønn

Tilbud

Merke

  • Toppmerker

  • Alle merker

  Egenskaper

  Form

  Innfatningsfarge

  • Blå

  • Brun

  • Burgunder

  • Gjennomsiktig

  • Grå

  • Grønn

  • Gul

  • Gull

  • Gunmetal

  • Hvit

  • Lilla

  • Oransje

  • Rosa

  • Rosegull

  • Rød

  • Skilpadde

  • Svart

  • Sølv

  • To-tone

  Rammetype

  Glass type

  Rammemateriale

  Størrelse

  Linsebredde

  Pris

  Blue light briller

  (921)

  Sorter:

  1-59 av 921 Produkter

  Blue light briller

  Hva er blått lys?

  Blått lys er et lys på spektrumfargen og finnes faktisk naturlig i solen, såkalte «blue light briller» er briller som beskytter deg.. Når du går utenfor blir du også utsatt for blått lys, men gjennom økt skjermtid blir du nå utsatt for mer og mer kunstig blått lys. Hyppig og lang eksponering for blått lys kan forårsake belastning i øynene, søvnproblemer og kan til og med øke hodepine; alt dette er symptomer på Computer Vision Syndrome (CVS).

   

   

  Hvordan blokkere blått lys?

  Hvis du lurer på hvordan du blokkerer blått lys, er det en rekke måter du kan redusere eksponeringen på. Du kan starte med et par blålysfilterbriller og bruke dem når du bruker digitale enheter. Du kan prøve å reduser skjermtiden på kvelden for å forbedre søvnen din, men det som kan være enda enklere er å installere blålysfiltre på datamaskinen og telefonen, slik at du fortsatt kan bruke dem om natten hvis du virkelig trenger det. Noen mennesker finner det også nyttig å sove med en øyemaske for å filtrere bort sollys som kryper gjennom, da dette også er en kilde til blått lys.

   

   

  Blålys briller

  Visste du at gjennomsnittlig voksen tilbringer mer enn 12 timer om dagen foran digitale skjermer? Enten det gjelder å jobbe på datamaskinen din, bla på telefonen din, se på Netflix eller spille videospill, bruker vi mer tid på nettet enn noen gang før. Årets pandemi har sannsynligvis økt tiden din på nettet enda mer når bedrifter gikk over til å jobbe smart hjemme, kommunisere via zoom og andre online videokonferansetjenester, og mange barn har påtatt seg og fortsetter å delta i online skolegang. Digitale enheter utsetter kroppen din for blått lys som kan ha negative bivirkninger som du kan bidra til å motvirke med et par blålysblokkerende briller.

  Blå blokkering eller databriller er designet for å beskytte deg mot det skadelige blå lyset som sendes ut fra digitale skjermer. Blå lysbriller ser ut som alle andre briller, men de er spesielt designet for å bruke når du bruker digitale skjermer, for eksempel datamaskiner, nettbrett eller smarttelefoner, da de blokkerer en skadelig del av blått lys.

   

   

  Fordeler med blålysbriller

  Lurer du fortsatt på hvorfor du trenger et par blå lysblokkerende briller? Vel, når du tar på deg det nye paret på datamaskinen, når du spiller eller til og med når du blar på Instagram på telefonen din, kan du hjelpe for å redusere belastningen i øynene, forbedre nattesøvnen og eliminere uønsket gjenskinn. Hvis du merker at du ofte får trette øyne på datamaskinen, vil du også ha nytte av å ta regelmessige pauser, se bort fra skjermen hvert 20. minutt, holde deg hydrert og huske å blinke og til og med å øve øyeøvelser.

   

   

  Beste blålysblokkerende briller

  Ikke la blått lys skade øynene dine. Beskytt dem med et behagelig par designerblå lysbriller. Du trenger ikke å være en reseptbelagt brillebruker for å dra nytte av filterbriller med blått lys. Du kan enkelt kjøpe et par briller med et blått lysfilter og bare bruk dem når du bruker datamaskinen for å redusere belastningen på øynene og få en bedre natts søvn.

  Med over 500 designerbriller å velge mellom, er det noe for enhver smak, slik at du ikke trenger å ofre utseendet ditt, for å beskytte øynene dine! Oppdag Tom Ford blåblokkerende briller, Gunnarblå lysbriller, Quay Australia blått lys filterbriller og mange flere.

   

   

  Quay Australia blå lysfilterbriller

  Quay Australia har noen av de beste blålysblokkerende brillene vi har på SmartBuyGlasses. Quay Australia Hardwire-spesifikasjonene er ultra stilige med en klar ramme og linse, så du er sikker på å holde deg oppdatert med de nyeste trendene når du bruker disse. Med en klassisk firkantet form er de ideelle for de fleste ansiktsformer, men passer spesielt de med ovale ansikter når de passer til den brede pannen og balanserer den. Hvis du leter etter noe litt mer quirky, enten du vil blå reseptbelagte briller eller plano, hvorfor ikke prøve Quay Australia Heartbreaker? Med hjerteformede rammer i rustfritt stål kan du holde øynene dine beskyttet og se ultra søte ut på samme tid!  Gunnar blue light briller

  Gunnar er et av våre mest populære merker som tilbyr et blått lysfilter. Oppdag Intercept INT-brillene med solide, men lette svarte rammer. Laget med proprietære IONIK-fargetoner, filtrerer denne gule linse fargen ut hardt kunstig lys fra digitale skjermer for å redusere belastningen på øynene og forbedre kontrasten. Brillene er også utstyrt med i-Fi-linsebelegg som har antireflekterende egenskaper for å redusere gjenskinn, ideelt hvis du jobber foran en dataskjerm. Hele sortimentet fra Gunnar er spesielt designet for å redusere belastning i øynene og utmattelse fra blått lys. Du er nødt til å finne et par du liker med mer enn 20 stiler, inkludert rundt, firkantet og rektangel.  Arise Collective Blue Light Filter Glasses

  Med mer enn 15 par kan du finne mange av de beste blå lysbrillene fra Arise Collective. Fra stilig kattøye til tradisjonelle ovale og firkantede former, kan du få et fasjonabelt par blå lysblokkerende rammer i et bredt utvalg av briller for til en overkommelig pris. Velg mellom trendy gjennomsiktige fargede rammer som rosa, naken eller klar med spesifikasjonene Virginia, Jackson eller Gilbert, eller velg det alltid populære skilpaddeskalltrykket med Kochi-rammene. Laget av høykvalitets plast eller metall, tilbyr Arise Collective høye -kvalitet, holdbare og lette rammer som alltid er veldig rimelige.

   

   

  Virtuell prøve

  Ikke sikker på hvilke anti-blå lysbriller som passer best for deg? Kanskje du ikke har brukt briller også og ikke helt kan bestemme hvilken rammeform som passer deg? Ingen svette, bruk bare den virtuelle prøvefunksjonen på nettstedet vårt for å se deg selv ha på deg brillene på nettet. Alt du trenger å gjøre er å filtrere på den blå lysbrillesiden etter "virtuell prøve" for å se mer enn 150 rammer vi for øyeblikket har tilgjengelig for å prøve virtuelt. Klikk på produktsiden og slå mellom produktvisning og "selfie-view" for å se dem i ansiktet ditt eller ansiktet til våre interne modeller. Du kan ta opp en rask 5 sekunders selfie-video og deretter sette på reseptbrillene dine for å se hvordan du ser inn det digitale paret for å bestemme hva som er best for deg.

  Hos SmartBuyGlasses Norge finner du alle de beste blålysbrillene til utrolige priser. Våre linser passer for alle synshemmede. Enten du trenger å lese blå lysbriller, blå lysbriller for nærsynthet og astigmatisme, datamaskinbriller eller reseptfrie blålysblokkere, vi tilbyr bare de beste filtreringsbrillene for blått lys! Klar til å prøve et par, men ikke trygg på netthandel? Vær trygg på at vi tilbyr 100 dagers retur, så hvis brillene dine kommer og de ikke er riktig for deg, kan du enkelt returnere dem. Med 2 års garanti og beste prisgaranti, streber vi for å gjøre briller enkle for alle våre kunder og tilby den beste verdien på markedet.