Grid banner
Filtrer og sorter

Barnebriller

Hos SmartBuyGlasses, forstår vi at det er mye å tenke på når det kommer til barnebriller. Uansett om det barnet ditt sitt første par eller om de bruker styrke briller, vil vi gjøre det så enkelt som mulig å velge det perfekte par til ditt barn.  

 

Det er mange faktorer å tenke på når du kjøper barnebriller, som alder, innfatning, farge, passform og briller. La oss få en grundigere forståelse av hvilke briller barnet ditt virkelig trenger.Brilleinnfatninger for barn. 

Selvfølgelig vil størrelsen og vekten på barnas brilleinnfatning avvike fra voksne briller. Ettersom barn er mindre, trenger de brilleinnfatning som passer godt til ansiktet deres. Når du handler til barnet ditt, bruk alders filteret vårt for enkelt å sikre at du velger riktig brilleinnfatning til dem.

 

Småbarn

Vårt utvalg av småbarns briller er laget for ditt 1 til 3 år gamle barn som trenger briller i en ung alder. De lettvektige innfatningene gjør at barnet ditt føler seg så komfortabel som mulig med deres første par med briller. Du kan også kjøpe med farger for å forsikre at barnet ditt skiller seg ut og elsker sine nye innfatninger!  

 

Barn

Hvis barnet ditt er i alderen mellom 4 og 7 år, kan du bruke vår barnebrille filter for å finne deres nye innfatning.  Å sikre at de har riktig passform vil bidra til å oppmuntre barnet ditt til å bruke brillene sine. Når barnebriller ikke passer ordentlig, kan barnet ditt oppleve smerte eller ubehag, så pass på å bruke vår størrelsesguide for å finne de perfekte innfatningene til barnet ditt. Hvis barnet ditt er sporty og du er bekymret for holdbarheten av brillene, sjekk vår sportsbriller for barn blogg for å oppdage briller som vil vare. 

 

Pre-teens 

Når barnet ditt blir eldre, må de bytte ut sine gamle brilleinnfatninger med nye som passer dem riktig. Vi tilbyr briller til pre-teens som passer for aldrene mellom 8 og 12. I denne alderen kan barnet ditt motstå å bruke brillene på grunn av hvordan de ser ut. De gamle brillene deres var sannsynligvis foreldrenes valg og er fargerike.

 

For å være sikker på at tenåringen vil like sine nye briller, bruk vårt Virtuelle prøv-på verktøy! Barnet ditt kan ta en selfie og bruke denne til å praktisk talt prøve briller og velge favorittparet sitt. Vårt virtuelle prøv-på verktøy gjør det morsomt å handle briller og vil få barnet ditt til å glede seg til å bruke sitt neste par.

 

Tenåringer

Hvis du handler til din tenåring, ta en titt på våre briller for tenåringer. vårt utvalg til tenåringer går fra 13 til 17 åringer og vil mest sannsynlig være det siste paret deres før de må over på voksen briller

 

Selv om ikke tenåringer ser på seg selv som barn, er det fortsatt viktig at de går med briller designet for deres alder for å sikre at de får den beste komforten og synskorreksjon. Siden tenåringer er opptatt av hva de liker og hvordan de ser ut, kan du handle fra et stort utvalg av våre favoritt designer briller som Ray-Ban, eller gå for rimeligere, trendy briller fra SmartBuy Collection

 

Hvis en tenåring er 16 år eller eldre, kan de dra nytte av vår Studentrabatt! De kan gi deg opptil 80 % rabatt på briller pluss ekstra 10 % rabatt når de kjøper briller hos SmartBuyGlasses

 

Bør barnet mitt bruke blålys briller?

Siden barn nå til dags sitter klistret til mobiltelefonen, laptop og nettbrett, bør du vurdere blålys briller for å beskytte barnets øyne. Blålys briller til barn er viktig å bruke når barnet begynner å bruke digital skjerm daglig. 

 

Briller med blått lys vil bidra til å beskytte barnets syn, redusere anstrengelser på øynene eller hodepine og forberede dem på en god natts søvn! Ikke bare kan blått lys blokkerende brilleglass hjelpe med barnets helse, men de kan også eliminere gjenskinn på brillene.

 

Når du kjøper briller kan du enkelt legge til zFORT® blålys brilleglass til bestillingen!  For mer informasjon om blålys briller, se vår optiske senter artikkel.  

 

Hvordan vet jeg om barnet mitt trenger briller?

Det kan være vanskelig å vite når barnet ditt trenger synskorreksjon og det første paret med styrke briller, men det er noen få tegn du kan se etter. Neste gang barnet ditt ser på TV eller leser en bok, prøv å observere om det myser, vipper hodet eller gnir seg for mye i øynene.

 

Når de skal få sitt første par med briller, trenger du å få riktig styrke fra en optiker. Hvis barnet ditt allerede har ett par med brilleglass med riktig styrke, kan du bruke vår brilleglass skanner med deres gamle briller for å finne deres styrke og kan handle enkelt på nett.

 

Hvor kan jeg kjøpe barnebriller?

Med SmartBuyGlasses har det aldri vært enklere å kjøpe barnebriller på nettet. Du kan enkelt finne den perfekte brillen til barnet ditt ved å bruke alders filtrene våre, Virtuell prøv-på og brilleglass skanner. Som en ekstra bonus inkluderer alle våre barnebriller gratis standard enkelt syns glass,24 måneders garanti og 100-dagers retur. Hvis du fortsatt ser etter mer informasjon om det å kjøpe barnebriller, se vår optiske senter guide.


Kjøp barnebriller på nett hos SmartBuyGlasses og vær sikker på at du gjør den tryggeste handelen for å beskytte ditt barn med alle brille behov.