Hjem/Briller/Versace
Grid banner
1-59 av 272 Produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Versace
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Rammetype
Glass type
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
45 mm59 mm
Pris
kr 776kr 2906

Versace® Briller

Hvis du vil uttrykke deg med brillene dine, finnes det ingen bedre måte å gjøre det på enn med Versace briller. Merket ble grunnlagt i 1978 av den italienske motedesigneren Gianni Versace, og har hatt en utrolig utvikling siden starten. Versace var et av de første luksusmotemerkene som lanserte reseptbriller. I 1989 lanserte Versace sin første rammesamling og har skapt bølger siden da.

 

Er Versace briller gode?

 

Når det gjelder luksusbriller, er Versace briller noen av de beste på markedet. Ikke bare ser de stilige og sofistikerte ut, men de har også en førsteklasses konstruksjon. Du finner et bredt Versace utvalg med dristige former og den ikoniske Medusa-logoen på SmartBuyGlasses. Bla gjennom Versace briller til menn og kvinner, Versace lesebriller eller Versace reseptbriller, vi har alt!

 

Hvordan vet du om Versace briller er ekte?

 

  1. Se på logoens form og størrelse: ekte Versace briller har en veldefinert logo som verken er for liten eller for stor i forhold til innfatningen. Hvis logoen ser forvrengt eller utstrakt ut, er det sannsynligvis ikke et originalt produkt.

 

  1. Se etter autentisitetsmerker: ekte Versace rammer har to merker festet til stengene, ett med merkevarelogoen og ett med "Made in Italy". 

 

  1. Undersøk rammen: Versace brillestellene har høykvalitets metallbeslag, inkludert skruer, hengsler og neseputer. Hvis du ser tegn på rust eller at det er brukt billige materialer, er det sannsynlig at de er falske.

 

  1. Ta en titt på emballasjen: Versace briller leveres i en solid pappeske med et holografisk symbol på. Det indre fôret bør også ha samme type designdetaljer og et autentisitetsklistremerke.


Hvis du er i tvil om hvor du skal kjøpe Versace briller, tilbyr SmartBuyGlasses hundrevis av designerbriller med garantert autentisitet. Kjøp på nettet hos SmartBuyGlasses for å få gratis frakt og 2-års garanti på dine nye Versace briller!