Hjem/Briller/SmartBuy Kids
Grid banner
HB Upsell bubble in grid - BOGO50%
1-59 av 430 Produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • SmartBuy Kids
Alle merker
Egenskaper
Form
Innfatningsfarge
Rammetype
Glass type
Rammemateriale

Reseptbelagte briller

SmartBuy Kids brillekolleksjon spesialiserer seg på barnebriller som er holdbare og kommer i en rekke morsomme farger som barna dine vil elske. Hver innfatning leveres med GRATIS 1.5 styrkeglass som sørger for at alle barn og tenåringer kan finne praktiske briller som varer lenge.

 

Anbefalinger for barnebriller rammer

Kolleksjonen passer for barn fra 2 år til tenåringer. Alle rammene er rimelige, men likevel svært holdbare, slik at alle brukere kan se klart mens de har det gøy. Velg fra trendy og godteriaktige farger til klassiske stiler, inkludert firkantede, ovale og omslagsrammer. Nedenfor har vi noen anbefalinger av rammer for barna dine.

 

SmartBuy Kids Little Eleanor PK10H - Disse søte barnebrillene er de perfekte rammene for skolestart. Dette paret er en glad blek-gul i en klassisk fasong som vil passe godt til ethvert antrekk eller anledning. Denne stilen er tilgjengelig i et bredt utvalg av lyse farger som garantert vil glede enhver gutt eller jente. Denne rammen er laget av slitesterk plast, som sikrer komfort hele dagen for våre heltids brillebrukere

 

SmartBuy Kids Alison PK1E - Ser du etter noen kule barnebriller? Ikke lete lenger, disse er det ultimate paret med kule. Den klassiske rammeformen og den dristige sorten vil garantert være et flott tillegg til ethvert antrekk eller enhver anledning. Vi elsker disse fordi de er laget av slitesterk plast av høy kvalitet og er tilgjengelig til en lav pris. Vi vet at det kan være vanskelig å finne de riktige rammene for barn, men dette paret vil garantert behage. Dette paret er også tilgjengelig i en rekke farger hvis barnet ditt elsker rammene, men vil ha noe litt morsommere!

 

SmartBuy Kids Sinamban K1 - Har du en pjokk eller en veldig liten som trenger korrigerende linser? Disse er det perfekte paret for dem. Dette paret er laget perfekt for veldig unge brukere, hengslet er laget med et gummiert grep for å tillate enkel påføring av rammene. Så små, svakere fingre kan plassere dem på med en viss letthet. Innfatningene er foret med gummiert polstring for å sikre komfort for din nye brillebruker. Tillater dem å sporte dem mens de hviler eller leker. Denne rammestilen er tilgjengelig i noen få farger, velg fra alternativer som er lyse og morsomme eller mer klassiske som svart. Uansett er disse rammene et flott og komfortabelt alternativ som ikke vil bryte banken.

 

SmartBuy Kids Krobus AM73B - Nettbaserte barnebriller er ikke alltid lett å velge mellom, dette er et flott alternativ hvis barnet ditt er eldre og på grensen til tenårene. Denne rammen er mer voksen og har et skilpaddeskallmønster og finish som garantert vil imponere inn og ut av klasserommet. Rammen har en avrundet form som passer godt til de fleste ansiktsformer, spesielt ansikter med skarpere trekk. Denne rammen er laget av en kombinasjon av slitesterk høykvalitets plast og metall, noe som gir en bemerkelsesverdig komfortabel passform. Nesebroen har en padløs ramme, som er ideell for de fleste nesebroer.

 

Rimelige briller

Trenger barnet ditt briller, men de går i stykker eller mister dem? Vi tilbyr billige barnebriller av høy kvalitet. Vi forstår utfordringene som følger med å eie et par rammer og spesielt når det kommer til barn. Det er flott å vite at du kan bestille barnebriller på nettet og få dem raskt og til en rimelig pris. Vi tilbyr 2 års garanti og 100 dagers returrett, så hvis du ikke er fornøyd med dem har du god tid til å returnere. Det er ikke alltid like enkelt å handle barnebriller på nett, da det kan være en utfordring å vite riktig størrelse. Vi har noen få handlingsveiledninger og verktøy som kan lette prosessen og gi deg det rette paret for barnet ditt. Kanskje barnet ditt trenger bare lesebriller, her er en nyttig veiledning for å finne deres behov. Eller kanskje barnet ditt ikke trenger korrigerende linser, da kan blålys briller være det rette alternativet for dem.

 

Barnebriller med blått lys

Selv om barna dine ikke trenger korrigerende linser, anbefaler vi barnebriller med blått lys hvis den lille tilbringer tid bak en skjerm. Blått lys har vist seg å være skadelig for øyet og forårsaker symptomer som tretthet, belastning på øynene, hodepine og søvnproblemer. Under overgangen til skolegang på nett har det vært viktigere enn noen gang å sørge for at det å bruke tid på nett er så ufarlig som mulig. Pass på at du velger zFORT® blått lysblokkerende linsebelegg på barnas briller i kassen.

 

SmartBuyGlasses Initiative

SmartBuy Kids er også en stolt partner av World Vision Mother & Child helseprogram i Zambia. For hvert par SmartBuy Kids kjøpt, på smartbuyglasses.no, har vi forpliktet en del av salget til mor og barns helseprogram i Zambia. Partnerskapet hjelper – eliminere barnedødsfall som kan forebygges, redde livene til kommende mødre og bidra til å sikre at disse barna overlever, trives og når sitt fulle potensial. Vi ønsker å gjøre vårt beste for å gi kvalitetsbriller til våre kunder og gi muligheter for verden vi lever i.