1-59 av 407 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Coach
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
48 mm58 mm
Pris
kr 873kr 2007

Coach® Briller

Opplev blandingen av raffinement og moderne særpreg

 

Coach briller tilbyr et allsidig sortiment som sømløst går fra klassiske til moderne stiler. Disse Coach brillene er designet for å tilføre hverdagen raffinement og stil. Utforsk Vision Directs utvalg av Coach rammer for å oppdage varig komfort og stil.

 

En New York arv forvandlet til briller

 

Inspirert av New Yorks pulserende energi gjenspeiler Coach's brillekolleksjon byens rike arv og banebrytende design. Siden starten i 1941 i New York har Coach laget stilige designerbriller som representerer autentisk amerikansk stil. Disse brillene er moteriktige og laget av slitesterke materialer for å vare. 


Hvert par er designet med en unik personlighet, med glitrende innlegg, presis lasergravering og jordnære farger som er omhyggelig balansert for komfort og en herlig synsopplevelse. Oppgrader stilen din denne sesongen med briller som CoachHC6139U 5661 og CoachHC5161TD Asian Fit 9048, som alle er tilgjengelige hos SmartBuyGlasses.


Coach® Briller - Ofte stilte spørsmål

Ja, Coach produserer briller av høy kvalitet. Produsenten av Coach-brillene er det italienske selskapet EssilorLuxottica. Coach-solbrillene er laget av førsteklasses, holdbare og miljøvennlige materialer kombinert med UV-beskyttende linser.

Coach produkter er designet for å sikre tilfredshet og service. De tilbyr ett års garanti på alle produkter som er kjøpt på nettet eller i en butikk. Denne garantien dekker produksjonsfeil ved kjøp på nettet, og gir mulighet for retur og refusjon innen den angitte tidsrammen.

Coach er unektelig et velkjent og respektert motemerke, men det er ikke alltid klassifisert som et rent luksusmerke på linje med Chanel eller Hermes. Coach har imidlertid en fremtredende posisjon i motebransjen, og tilbyr produkter av høy kvalitet som bygger bro mellom luksus og tilgjengelighet.