Polariserte glass eliminerer gjenskinn fra ulike overflater. Dette kan være spesielt hendig når man er ute i solskinn og blir eksponert for farlig UV-stråling. Merk også at dette er glass som kan enkelt kombineres med bifokale linser eller andre egenskaper. Hos SmartBuyGlasses har vi mer enn 2000 forskjellige produkter med polariserte glass: sjekk ut vårt produktsortiment her.

 

Hvordan fungerer polariserte solbriller?

 

Polariserte solbriller er laget med molekyler som filtrerer ut UV-lys fra øynene våre. I tillegg til det kan de også forbedre fargekontrasten når de dukker opp i sollys og gjøre objekter skarpere (les: enklere å få øye på). Hovedgrunnen til å kjøpe polariserte glass er at de filtrerer ut gjenskinn. Derfor er dette solbriller som er nyttige å ha når du er på fjellet, kjører bil eller står på ski/snowboard.

 

Trenger jeg polariserte solbriller?

 

Polariserte solbriller motvirker ikke bare gjenskinn, men de gjør også alle objekter tydligere. Du får også polariserte glass både for deg som trenger styrke og for deg som ikke trenger det. Det er også vanlig for folk som sliter med ulike former for øyesykdommer å benytte seg av polariserte solbriller innendørs.

 

 

 

Hvorfor velge SmartBuyGlasses når du kjøper styrkeglass?

 

  • Eksklusiv 2 års garanti

  • GRATIS Ripe-resistente glass

  • GRATIS UV-beskyttelse

  • 100 % Retur-garanti