Hos kunde hos SmartBuyGlasses kan du nyte godt av våre optiker-tjenester ved at vi tilpasser styrkeglasset med de egenskapene du selv ønsker (polarisering, tinting og fargeglass). Det å kjøpe briller og solbriller på nett har aldri vært enklere!

Tonede styrkeglass

 

Kan redusere refleksjoner i sterkt lys. Dette er styrkeglass som vil holde samme fargen gjennom hele dagen. Lysere toner som rosa blir ofte brukt for at det skal se fint ut, mens mørkere farger ofte blir brukt for å beskytte øynene..

 

Polariserte styrkeglass

 

Eliminerer refleksjoner, beskytter mot UV-stråler og gir deg et krystallklart syn selv på solrike dager. Polariserte styrkeglass er perfekte når du oppholder deg nær vannet eller når du står på ski. Derfor er alle skibriller polariserte.

 

Fotokromiske styrkeglass

 

Dette er et styrkeglass som automatisk endrer refleksjonsnivå basert på ytre faktorer som for eksempel lysstyrke. Med andre ord: dette er et godt alternativ til deg som oppholder deg i mange ulike lysforhold gjennom dagen. Vi tilbyr fotokromiske linser i både grå og brunlig farge.

 

Speilglass

 

Dette er det man kaller "mirror coating" eller "flash coating" på engelsk. Hele poenget med speilglass er at de ikke slipper igjennom lys, noe som er perfekt hvis du oppholder deg et sted med mye snø eller sol.

 

Data-linser

 

Forhindrer ubehag på øynene til tross for at du bruker mye tid foran data- eller TV-skjermen. Dette er det eneste hjelpemiddelet som fungerer mot varig eksponering av "blue light", som kommer fra slike skjermer.

 

Plano-styrkeglass

 

Plano-linser blir også ofte omtalt som "klart glass". Det betyr at de ikke har noe styrke i seg, men kun blir brukt av folk som ønsker å bruke briller uten at de behøver synskorrigering. Med andre ord: dette er kun for deg som føler at det å bruke briller fremhever utseendet ditt eller stilen din.

Hvorfor velge SmartBuyGlasses når du kjøper styrkeglass?

 

 

Kun hos SmartBuyGlasses får du:

  • Eksklusiv 2 års garanti

  • GRATIS Ripe-resistente glass

  • GRATIS UV-beskyttelse

  •  100 % Retur-garanti