Leder du efter "optiker i nærheden af ​​mig"? Her er du kun et klik væk fra en optiker!

Du behøver ikke længere søge efter en optiker i nærheden af ​​mig. Bare spørg vores certificerede øjenplejepersonale et spørgsmål og få al den hjælp du har brug for uden engang at forlade huset.

 

Vi er stolte af at introducere dig til vores nye optiker online. De er fuldt kvalificerede til at hjælpe med alle slags øjenplejeproblemer og er meget venlige og professionelle! Vores gratis online optiker tilbyder den perfekte løsning til alle dine øjenplejebehov, selv i weekender, når andre optikere er lukket. Du har nu øjeblikkelig adgang til online optisk support. Det er også tilgængeligt til børns øjenpleje online for at besvare eventuelle spørgsmål, du har om at købe briller til dine små. Alt hvad du skal gøre er at sende dit spørgsmål til vores optiker sammen med dine kontaktoplysninger, og de vender tilbage til dig med et svar så hurtigt som muligt!

En anden bonus er, at du kan glemme billige optikere, fordi vores online øjenplejepersonale tilbyder en fantastisk service gratis!

 

 

Hvordan din online optiker kan hjelpe:

 

Hvis du får symptomer og ikke finner en løsning i vårt optiske senter, spør optikeren! De vil kunne gi deg nøyaktige og pålitelige råd.

 

✅ Hvis du har spørsmål om kontaktlinser, har Vår optiker svarene.

 

✅ Hvis du opplever synsvansker eller sliter med å se så klart som normalt, må du ikke få panikk! Optikerne på nettet er her for å hjelpe.

 

Hvis du ikke er sikker på hvordan du bestiller briller online, er optikeren vår for å hjelpe deg. Vår optiker har mange praktiske tips og vil kunne veilede deg nøye gjennom prosessen.

 
 
 

Når du ikke skal spørre den optiske optikken:

 

Kontakt lege for spesifikk medisinsk rådgivning

 

Hvis det er et presserende problem, må du kontakte en beredskapsoptiker i nærheten av deg eller gå til sykehuset


Du trenger en øyeundersøkelse på nettet? Vi jobber fremdeles med den teknologien som kreves for å tilby en pålitelig optikertest online. Så i mellomtiden, kontakt en optiker.

 

 

 
 

 

Kvalitetsprodukter for øyepleie fra SmartBuyGlasses

 

All øyepleie og briller som selges på SmartBuyGlasses er av høyeste kvalitet. Vi sørger for at rammene og glassene våre er laget av de beste materialene. For kontaktlinser vil dette sikre best syn, minimal irritasjon og maksimal fuktighet. For briller er klarhet i syn og komfort våre høyeste prioriteringer.

 

Materialet til brillene du velger er ekstremt viktig for dette, så du har valget mellom plast, polykarbonat og glass. Det er også alternativer for høyt indeks og trivex-glass. Hvis du er usikker på hva som er best for deg, ikke nøl med å spørre optikerne våre.

 

 

Sannsynligvis er typen kontaktlinser du velger enda viktigere. Tross alt er det faktisk i øynene dine! Og for dette mislykkes ikke SmartBuyGlasses. Vi tilbyr en rekke kontaktlinser av høy kvalitet, laget av en rekke materialer. Det du imidlertid trenger å vite er hvilken som fungerer best for deg. Det er forskjellige alternativer, som dags- eller månedslinser, som består av forskjellige teknikker for å oppfylle brukerens krav. Vi tilbyr mange gode tips for å finne det som passer deg i artiklene våre, som "Alt du trenger å vite om silikonhydrogelinser". Det kan imidlertid også kreve litt innsats for å finne ut hvilke kontaktlinser du foretrekker. For mer detaljert informasjon om dette, snakk med vår online optiker i nærheten av deg her

 

Vi tilbyr også gratis glassbehandlinger på alle produktene våre. Den ene er antireflekterende, den andre er mot riper og den tredje er tåkefri. I tillegg er det belegg som beskytter mot UV-beskyttelse, er polariserte og med blålysfiltre. Sistnevnte er strålende for de som tilbringer hele dagen foran en datamaskin, da det beskytter øynene dine mot blått lys.

 

Ikke glem at når du kjøper med SmartBuyGlasses får du også ekstra fordeler. For eksempel tilbyr vi en sjenerøs returpolicy på 100 dager. I tillegg er alle brillene du kjøper dekket av vår garanti for prismatch, slik at du ikke finner det billigere noe annet sted! Og som om det ikke var nok, kommer de splitter nye brillene dine med 24 måneders garanti. Gledelig handling!

 
 

 

 
 

 

Vanlige spørsmål

For å finne svaret på øyepleiespørsmålet ditt så raskt som mulig, ta en titt på artiklene våre i vårt optiske senter. Det optiske senteret tilbyr et vell av informasjon om alt du trenger. I delen Ofte stilte spørsmål gjennomgår vi kontinuerlig de mest presserende spørsmålene i øyepleieverdenen for å sikre at vi har alle svarene på spørsmålene dine. Alle artiklene er meget undersøkt og gir nøyaktige råd. Fra databriller til astigmatisme, fra polariserte solbriller til varifokale kontaktlinser. Det er til og med tips om øvelser for å holde øynene dine så sunne som mulig. Ærlig talt har Optical Center alt. Søk i de tilgjengelige artiklene for å se om spørsmålet ditt kommer opp, og hvis ikke, kan du også sjekke de vanligste spørsmålene som blir besvart av vår online optiker. Den elektroniske optikeren er så nær deg at det er som å ha en optiker i lommen!

 

Forsikring

 

SmartBuyGlasses er det beste stedet å kjøpe briller uten synsforsikring online. Det er mulig å finne billige øyeundersøkelser hos lokale optikere. Når du får øyeundersøkelsen, må du spørre om pupillavstanden. Når du kjenner oppskriften din, er det bare å kjøpe paret du liker på nettstedet vårt og fylle ut oppskriftsinformasjonen din. For informasjon om hvordan du finner oppskriften, se guiden vår her. Du trenger heller ikke å bekymre deg for kostnadene ved briller med SmartBuyGlasses, siden rammene våre begynner så billig som 200 SEK per par. Du kan også sjekke tilbudssiden vår for å finne designerbriller til reduserte priser. I tillegg følger du våre sosiale medier som Facebook og Instagram for å være de første som hører om våre gode tilbud.