Fete rammer og rene linjer gjør at du skiller deg ut denne sesongen. Enten klassiske Wayfarer eller kattøye, vinteren er tiden for en kjøligere stil.

 

Ikke Fly Sør

Ikke jage solen, byen er laget for vinteren. Chunky rammer og mørke toner gjør en sesongmessig uttalelse. Enter om du planlegger en hyggelig høstpiknikk eller en kjølig spasertur gjennom byen - det er alltid viktig å passe på at øynene er beskyttet for solen. Så vær rask me då kjøpe de nye høst/vinter kolleksjonene!

 

 

 

Extreme North

 

Hopp inn i vintersolen og vis frem dine nye briller. Omfavn stil laget for et kaldere lys.Som du kanskje vet, beskyttelse er trenden i år, så vær sikker på at du ruster deg opp på den riktig måten for å se ut som en ekte stjerne! Finn din look ved å bla gjennom vår høst og vinterkolleksjon, og få smaken av noe "ekstremt"!

 

 

 

Crispy Finesse

 

Rene linjer og skarpe kanter. Omfavn en rik designarv fra toppdesignere og nyt en ny sesong med ny utsikt. Crispy finesse solbrillene gir deg hele opplevelsen av høst/vinter-kolleksjonen, og her snakker vi alt for store kapper med varmedekkende luer. Da må brillene sitte også!