Varighet, klarhet og kvalitet

 

Når du bestiller nye briller med styrke på nettet, kvalitet er nøkkel. Så alle linsene våre kommer med beskyttelseselemnter til å beskytte øynene dine og øke varigheten til brillene dine. Standardene til Arise Clarity HD linsene er varighet, klarhet og kvalitet uten kompromisse. 

 

IMPACT X


Glass med styrke av Arise HD er alle motstandsdyktige mot innvirking og gir deg optimal beskyttelse. Disse linsene er gode for barnebriller med styrke og eller andre livstiler som krever høytytende linser i brillestel. 

 

SUPERHYDROPHOBIC


Vannavvisende linsene, kalles sånt fordi alt vann elle tåke ruller rett av linsene. Supervannavvisende belegg gir mindre friksjon som gjør at vannetdråper glir lett av. Hvis du har brillene på hver dag er dette den perfekte opsjonen for deg. 

 

 

UV 400

 

Glass som er markert med UV 400 tilbyr nesten 100% beskyttelse fra skadende UV-stråler, UVA OG UVB stråler inkludert. Alle Arise HD linsene kommer med UV 400 beskyttelse for å sikre maksimal beskyttelse og komfort av øynene dine i alle tilstander. 

RIPE-RESISTENT

 

Linsene er laget å ha mer varighet, hardere overflate å minke riper fra hverdalig bruk. Ripe-resistent belegg hindrer riper å påvirke synet ditt. 

 

ANTI-REFLEKTERENDE

 

Også kjent som anti-blending eller AR belegg øker klarget av synet ditt i alle tilstander. Belegget bedrer klarhet ved å eliminere refleksjon og å opprettholde høy definisjon.

 

 

ASFÆRISK


I den avanserte optiske teknologi er asfæriske linsene brukt til å gi ekstra tynn premium linsene for dine briller - med alle styrkerespter. Det betyr at linsene har mer kompleks krumning enn vanlige linser, som gjør dem tynnere og jevnlige.