Med en Lidenskap for briller

Jule-intervju med Chloe Zhang
, / 485 0

Jule-intervju med Chloe Zhang

SHARE
Jule-intervju med Chloe Zhang

For den koseligste og gladeste måneden av året ville vi intervjue en av våre influensere som elsker jula mest! I tillegg glemmer hun aldri solbriller selv under vinter-sesongen for å uppe alle outfitene sine.

Hun minner oss på at det viktigste er familie og venner, i tillegg til å være takknemlig for det vi har. 24 desember handler ikke bare om presangene under treet, men mer om at alle er samlet og har det greit. Et godt tips: sleng på deg en altfor stor genser og nyt julemiddagen!

 

Jula er rett rundt hjørnet, gleder du deg? Fortell oss mer om juletradisjonene dine

Jeg er veldig spent på å kunne tilbringe mer tid med familie og venner, mer face-to-face tid. Utenom det, hvem er vel ikke gira på å legge på seg et par ekstra kilo av all den gode maten og drikken i ferien?

 

cozy xmas

Hva er det perfekte outfitet for en julemiddag med familien?

De fleste julemiddagene med familien er enkle og koselige, enten så har jeg på meg en god pysj for middagene hjemme, eller bare en enkel oversized strikkegenser/kjole! De er perfekte for jula, du kan spise så mye du vil (nesten) uten av folk legger merke til at du holder på å sprekke!

cozy xmas

Hva ønsker du deg til jul?

For å være ærlig, så er jeg bare takknemlig for alt denne jula, og jeg vet jeg allerede har mer enn jeg trenger. Istedetfor en materiell gave til jul, så foretrekker jeg å bare fylle julen med masse glede og kjærlighet.

Har du ett favorittmerke med solbriller?

Personlig elsker jeg Ray Ban sine Runde Aviator briller, oog mine svarte Celine Tilda! De var de første designer solbrillene jeg kjøpte, og jeg bruker de ennå (nesten) for mye.

xmas cozy

Hvordan bruker du solbrillene dine om vinteren?

Jeg syns solbriller er praktiske for alle årstidene, og jeg tror de hever ethvert look, du blir chic på et øyeblikk.

Har du en liste med nyttårsforsett?

Yep, det har jeg! Men som alltid så kommer jeg nok bare til å klare 50% av de, men det er bedre enn ingenting da!

Hva er dine største bragder forutenom bloggingen?

 

Jeg tror det må være at jeg har klart å bli utadvent og sosial som person, før brukte jeg å være veldig sjenert og redd for å utrykke meg. Jeg tror at gjennom blogginga så har jeg blitt bedre til å omgå folk.

cozy xmas

Vi ønsker alle vår lesere en God Jul!

God Jul til alle de fantastiske SmartBuyGlasses kundene, og til alle leserne av ØyeBlikket bloggen.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.