Med en Lidenskap for briller

Intervju med reisebloggerne bak Along Dusty Roads
, / 613 0

Intervju med reisebloggerne bak Along Dusty Roads

SHARE
Intervju med reisebloggerne bak Along Dusty Roads

Nogenlunde lik den intime Lonely Planet reise-guide, så handler Along Dusty Roads om eventyrene til Andrew og Emily. De følger trenden med «slow-travels» der de ikke bare reiser til et land for kjapp liten ferie, istedetfor bor der over en periode. Før dette intervjuet så hadde vi et samarbeid med Andrew og Emily med et innlegg om solbriller.

Og resultatet var (det kom ikke som en stor overraskelse) karakteristiske og genuine svar, om at reisen (for de) er en opplevelse som fyller livet deres. Andrew og Emily snakket om fantastiske opplevelser, det å jobbe som et team og om reise nødvendigheter.

Er du ute etter motivasjon for å reise? Start her!

SBG: Hva motiverte dere til å starte “Along dusty roads?    

Månedene før vi la ut på vår 2 årige tur til Latin Amerika, så spilte blogger en viktig rolle i planleggingsprossesen. Emily var allerede en fan av matblogger, men reise-blogging var et nytt konsept, og det var virkelig noe som talte til oss.

Å finne din lidenskap…

Vi er begge små-kreative mennesker, men vi har aldri egentlig delt det åpentlig. Så på den måten å ha den plattformen når man reiser, traff ganske bra. Jeg tror folk flest som kjenner oss, ikke helt er klar over hvor lidelskapelige vi er for fotografi og det å reise. Å starte «Along Dusty Roads» ga oss den perfekte muligheten for å utrykke og utvikle det mer i det åpent.

Vi ville og inspirere folk til å reise mer, og å reise på en mer meningsfylt måte (som vi prøver å gjøre gjennom vår «reisefilosofi».

Hvem bruker å være den som fokuserer mest på fotografi eller mest på å skrive mer? Og hvordan fordeler dere ansvaret mens dere reiser?

Vi blir ofte spurt om dette, og I all ærlighet så deler vi på det meste. Vi er heldige som har et ganske likt perspektiv på fotografi, og ofte så går vi faktisk ut med to forskjellige kameraer, men ender opp med å ta det samme bilde uten å innse det! Skrivestilen vår matcher ganske bra, men hvis en av oss har en mening eller en spesifikk ide for en artikkel eller guide, så kjører vi ofte på og gjøre bloggposten litt mer personlig og individuell.

Å finne balansen…

Når vi reiser, så blir det å produsere bra content en slags balanseakt. Man trenger tid for å utforske, lære om stedene man besøker og å ta gode bilder, men dette må og fungere for sosiale medier. For å være ærlig så har vi ikke klart å balansere det helt perfekt opp til nå – det kan være vanskelig!

Hvilke råd ville du gitt til nye reisebloggere, som du skulle ønske du visste når du startet?

Forstå grunnen til at du vil starte en blogg. Er det for familie og venner, for personlig utforsking eller er du ute etter å skape noe litt mer profesjonelt? Når vi ser tilbake på gammelt innhold, så klarer vi ikke å la være å skjære tenner, men vi vet at vi hadde ikke vært der vi er i dag uten læreperioden.

I tillegg så bør man ikke starte å blogge av de gale årsakene, og ikke undervurder hvor mye arbeid, læring og tid som går inn i det viktige arbeidet «behind the scenes».

Ville du sagt at all reisingen har hatt en innvirkning på hvordan dere kler dere?

Når vi reiste døgnet rundt, så ble stil et ganske løst konsept. Klær som før så riktig så fashionable ut, endte opp med å se direkte fæle ut. Det er det greieste med å ha en base. Vi har en garderobe, vi kan kjøpe fine klær igjen, og ta «outfits» til nye destinasjoner. Uheldigvis i denne sosiale medie verdenen, så betyr hvordan du ser ut noe. Vi har å omfavne «Instagram hatten» og Emily har blitt litt mer «jentete»!@Emily, har du et favoritt par solbriller som du vanligvis reiser med?

Jeg drar aldri noe sted uten et par Ray-Bans. Etter å ha elsket Aviator stilen i mange år, så har jeg nå nylig byttet til Ray-Ban Clubround 901 – og jeg kunne ikke vært mer fornøyd.

@Andrewhvilket par med solbriller bruker du mest?

Jeg har nylig fått meg et par med Persol PO8648S solbriller i svart, som jeg elsker! Uheldigvis så klarte jeg å miste de, så nå ligger de på bunnen av Middelhavet, etter en ganske så spektakulær/halvkatastrofal kajakktur.

Synes du at briller og solbriller generelt er ganske viktig for reisende som deg selv?

Absolutt. Til og med i land som traditionelt sett er ganske kjølige, så er det å beskytte øynene fra sola veldig viktig – enten det er på en strand I Brazil, på gåtur i Peru eller å utforske vakre europeiske byer. Ikke bare det, de kan hjelpe ganske mye med å få et halvgreit reisebilde til et ganske så bra bilde.

Kan du beskrive den beste erfaringen dere hadde på en av de siste reisene deres?

Tidligere denne måneden tilbragte vi en fantastisk uke i Menorca. Foruten alle den flotte maten, vakre solnedganger og supre opplevelser, den mest utrolige dagen av turen var da vi leide en moped og utforsket skjulte strander og landeveier. Å oppdage nye stedet helt selv, uten noen timeplan eller noen forventinger er den beste måten å reise på – og bevis på at du faktisk kan finne et eventyr hvor enn du drar.

Følg Andrew og Emily sine reisen og la deg inspirere før ditt neste eventyr på alongdustyroads.com.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.