Med en Lidenskap for briller

The Lion Hunter ft. Mo Handahu
, / 708 0

The Lion Hunter ft. Mo Handahu

SHARE
The Lion Hunter ft. Mo Handahu

The Lion Hunter” er en smittsom blogg som Mo Handahu står bak. Hun kommer fra Canada, men utifra bloggen hennes ville man ikke trodd det. Å kalle Mo for fargerik ville nesten vært en underdrivelse, dama er rett og slett bare råstilig! Hun er en stor fan av «jazzy shades» kombinert med fargesprakende outfits.

 the-lion-hunter-smartbuyglasses-fendi

The Lion Hunter og solbriller

Hun er og hekta på solbriller, så vi var mer enn spente for å gjøre et samarbeid med henne (I tillegg til å bidra til å styrke kjærligheten hennes for solbriller.) Sjekk henne ut i de super trendy Fendi Orchidea solbrillene.
the-lion-hunter-fendi

I tillegg til bloggen hennes, så er og Mo en ambassadør for Huffington Post, FASHION Magazine og The W Dish for å nevne noen få. Ikke minst på ETSY så kan du finne skjørt (for alle fasonger og størrelser), vesker og bagger – alle designet og håndlagd av Mo selv.

the-lion-hunter-smartbuyglasses-fendi-2

En Mote Inspirasjon

Som en 180cm høy plus size dame, så har Mo hatt hennes egne utfordringer å overkomme, og utenom mote-inpirasjonen bloggen hennes gir, så er det et fantastisk positivt miljø og fullt av selvtillit. Sjekk ut bloggen hennes HER og følg henne på Instagram for MER.

Bilder: The Lion Hunter

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.