Med en Lidenskap for briller

Kjendisenes 5 favoritt solbriller
, / 2132 0

Kjendisenes 5 favoritt solbriller

SHARE
Kjendisenes 5 favoritt solbriller

Alltid skjult bak sine solbriller, sommer som vinter, viser stjernene frem de mest populære merkevarene. De setter nemlig trenden for oss andre. Hvilke er dine foretrukne kjendismerker?

Finn dem her for å kunne få kjendisfølelsen på kroppen! 

Fendi

Denne italienske merkevaren er kjent for sin ekstravaganse, og deres modeller har erobret stjernene takket være sin originalitet. Slik vi har sett det under den siste moteuken, så er Fendi solbriller preget av en retroaktig stil i cateye-form, samt noen hypermoderne detaljer for et skarpt blikk.

Blant tilhengerne av dette merket finner vi Coeur de Pirate, Jennifer Lopez, Ellie Goulding og selve motens yppersteprest; Olivia Palermo.

Fendi solbriller

Foto: Fendi Instagram account og gotceleb.com

Céline

Dette parisiske motehuset har blitt en klassiker blant kjendisene. Enhver stjerne har et par Audrey baby eller New Audrey i sin garderobe, helst sorte. Céline solbriller blir umiddelbart gjenkjent takket være sine tykke, store innfatning, de klare fargene, et minimalistisk design og 3 metallprikker på hjørnene, merkets signatur.

Man ser aldri Kim Kardashian uten en modell fra denne merkevaren.

Celine solbriller

Foto: Pinterest

Ray-Ban

Som det mest kjente brillemerket i verden, kan de herje fritt blant kjendisene. Et merke som har gjenoppfunnet seg selv mange ganger. Blant stjernenes favoritt solbriller finner vi gjerne Wayfarer, Aviator og runde stiler.

De er populære både blant menn og kvinner, og du vil aldri se Taylor Swift uten et par Ray-Ban.

Ray-Ban solbriller

Foto: Pinterest

Quay Australia

Det australske merket Quay Australia tilbyr en ungdommelig stil med overdimensjonerte modeller. De kommer ofte med speilglass, noe som de mest fasjonable kjendisene har fått smaken på.

Som bevis, kan vi meddele at hele Kardashian-familien og søstrene Hadid er store fans!

Quay Australia solbriller

Foto: Quay Australia Instagram account

Gucci

Dette berømte italienske merket har opplevd en vekkelse med ankomsten av designeren Alessandro Michele. Dette er retroaktige, futuristiske modeller som gjør Gucci briller unike.

Du vil se at stjerner som Gigi Hadid eller Sofia Richie bærer disse solbrillene.

Gucci solbriller

Foto: zimbio.com og ferbena.com

Finn alle brillene til dine favorittkjendiser på SmartBuyGlasses sin kjendis-spotter!

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.