Med en Lidenskap for briller

Fra sykkel til blogg

Fra sykkel til blogg

SHARE
, / 697 0

Elisabeth Sveum startet opp sykkel bloggen elisabethsveum.no i 2009. Hun ville dele sine opplevelser som idrettsutøver og inspirere andre til å begynne med å sykle. Konseptet med å blogge var ganske nytt, og det var enda ikke så vanlig å dele tanker, bilder m.m. på internett.

sykkelbrillerFoto: www.racephoto.eu

Først og fremst ville jeg dele bilder og opplevelser med familie og de nærmeste, men etter hvert begynte flere sykkelinteresserte å følge med på bloggen. For mine sponsorer betyr det mye å ha en kanal hvor jeg kan vise frem produktene og fortelle om mine erfaringer med de produktene jeg benytter.

Den beste strategien for å blogge, er å dele erfaringer med leserne og gi dem et innblikk i hva jeg gjør. Tips er alltid en innertier! Når jeg deler en lenke av en artikkel på Facebook gir dette størst trafikk inn på bloggen. På Instagram «poster» jeg et bilde med «Link in bio», men der er det ikke mulig å legge inn direktelenke. Allikevel skaper det å gi leserne en smakebit av blogginnlegget på Instagram god effekt.

SykkelbrilleFoto: www.racephoto.eu

Facebook er beste plattform for å dele lenker inn til bloggen, mens på Instagram digger jeg å legge ut bilder i farta – «i øyeblikket».

Jeg setter av konkret tid i løpet av dagen / uka hvor jeg jobber effektivt med å skrive blogginnlegg. Noen ganger får jeg en idé og må bare skrive innlegget med en gang! Hverdagsbildene tar jeg selv, mens jeg så heldig å få bilder av fotografer fra konkurranser, mot at jeg gir dem fotocreditt.

 

Jeg selv, og de fleste av mine venner, har våre egne stilikoner som vi alltid sjekker ut når vi ønsker å endre på vårt utseende eller prøve noe nytt. Jeg har personlig sett en ganske sporty stil siden jeg trener hver dag. Det går mye i klær som føles komfortable når jeg ønsker å slappe av. Ellers gir jeg alltid antrekket mitt et «touch of sport», f.eks. joggesko med spreke farger, olabukse med en sporty genser eller hodeplagg.
Hva jeg tenker om briller generelt? Praktisk og smart måte å beskytte øynene på! Jeg bruker sportsbriller på hver treningsøkt, og du kan si at jeg er ganske avhengig av sportsbriller.

 

I tillegg gir sportsbrillene prikken over i´en for sportsantrekket. Jeg liker briller med sporty stil, da det gjenspeiler min personlighet.

Mine favorittstiler er Oakley Radarlock og Oakley Frogskins i lyseblå farge, samt Ray Ban Justin i svart farge. Jeg holder meg for det meste til de trygge valgene til casual stil, men når det gjelder sportsbriller digger jeg masse ulike farger!

RayBan-Justin

Her bærer Elisabeth Ray-Ban Justin solbriller – en av hennes favoritter!

La oss bli litt mer personlige…

Tre ting i vesken du ikke kan leve uten?

iPhone, penger og antibac

Hvor er ditt favorittsted i verden?

Alpene i Sveits / Frankrike

Hvilken gave er den aller fineste du har mottatt?

Gullkjede med hjerte 🙂

Mine favoritter

SOLBRILLER

Oakley Frogskin

 

Ray-Ban Justin

 

screenshot.3

SPORTSBRILLER

Oakley radarlock

 

screenshot.5

Foto: www.racephoto.eu

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.