Med en Lidenskap for briller

Sprø kontaktlinser til Halloween

Sprø kontaktlinser til Halloween

SHARE
, / 1383 0

For mange bringer Halloween tilbake kjære minner, som det å be om godterier på døren, såkalt “trick-or-treat”. Hva med skumle lykter, vinduer og hager med spindelvev, skjeletter og andre skumle dekorasjoner. Vi kan spore festivalens røtter tilbake til en keltisk tradisjon, men med tiden har den gamle hedenske feiringen blitt en viktig dag i kalenderen for kristne kulturer over hele verden. Dette er den korte perioden av året da ingen klager over å måtte spise gresskar, fordi haugene med godterier gjør det verdt saken.

Uansett hvilke planer du har for Halloween, så er én ting sikkert: Det holder ikke lenger å bare lage noen hull i et ark og kalle seg selv et spøkelse. Nå til dags, hvor man kler seg ut som en kjent karakter for å imponere med Halloween-kostymet sitt, er det nødvendig å ta frem A-spillet.

Det holder å titte på dine favoritt-kjendiser og deres Halloween kostymer for inspirasjon. Hvert år prøver de rike og berømte å overgå hverandre med sprø, og noen ganger, sjokkerende antrekk!

Halloween-crazy-contact-lenses   Halloween-crazy-contact-lenses

Halloween-crazy-contact-lenses

Legg merke til hvordan de alle bruker et hemmelig våpen: Nemlig kontaktlinser. Enten det er den siste finishen på en allerede fantastisk kostyme, eller en rask og effektiv måte for å sjokkere vennene dine, så er noen fargerike kontaktlinser et must for årets Halloween fest! Heldigvis kan vi hjelpe deg! Vårt utvalg av sprø kontaktlinser er stort, alt fra skikkelig skummelt til rett og slett rare. Nedenfor finner du noen av våre favoritter, avhengig av hvilken stil du går for til årets Halloween. I tillegg har vi lagt ved en liten instruksjonsvideo for de som trenger det!

Glow

Halloween-crazy-contact-lenses

Hvis lysene går ut litt for tidlig, kan du forberede deg på å komme i sentrum av oppmerksomheten med glødende hvite kontaktlinser. Som du kanskje skjønner, disse linsene blir levende når lysene dør ut. Forbered deg også på jubelrop fra mørket rundt deg, ettersom du vil lyse opp dansegulvet med mer enn bare bevegelsene dine.

 

 

 

Blackhole Sun
Halloween-crazy-contact-lenses

Sjekk at Soundgarden er på festens spilleliste når du tar på deg Blackhole Sun linser. Dine venner vil bli hypnotisert av de brennende hullene som har tatt over for øynene dine. Som en ekstra bonus på en stormfull natt, gir de deg en sjanse til å vaske bort regnet.

 

 

 

 

 Smile

Halloween-crazy-contact-lenses

Ikke lenger forbeholdt irske øyne, for nå kan alle få smilende øyne med Smiley kontaktlinser. Overalt hvor du går vil du bli møtt med et stort smil, mens du gir minst to tilbake! Og det tredje som kommer fra munnen din, er valgfritt, men anbefales.

 

 

 

 

Cross Eyed

Halloween-crazy-contact-lenses

Selv om de ikke hjelper på synet, så kan du holde paranoiaen i sjakk ved å få folk til å tro at du kan se overalt med Cross Eyed kontaktlinser. I det minste vil du gi dem en hodepine gjennom at de prøver å finne ut hvilken de skal se på!

 

 

 

 

Black Titan

Halloween-crazy-contact-lenses

Black Titan linser er ikke veldig morsomme, de er faktisk veldig nervepirrende. Dine venner vil ikke vite hvordan de skal reagere når de ser at øynene dine blir slukt av store svart pupiller. Hvis du kler deg ut som noe udødelig eller infisert, er det disse du trenger. Men ikke gi oss skylden dersom alle reagerer med skrekk når du nærmer deg.

 

 

 

Voldemort

Halloween-crazy-contact-lenses

Slå ut alle små trollmenn og hekser denne Halloween-sesongen med Voldemort linser. Hvis barna begynner å rynke på pannen når du kommer i nærheten, vet du at du gjør det riktig. Advarsel: Kun for fullblods hekser, disse kontaktene skal ikke brukes av noen skitne “mudbloods”.

 

 

 

Lunatic

Halloween-crazy-contact-lenses

Bekreft det alle allerede visste om Lunatic linser. Disse vil gjøre ditt «sinnsforvirret seriemorder”-antrekk svært overbevisende. Du bør sørge for å ha en historie på lur som du kan bruke for å komme deg ut av eventuelle problemer med politiet. Slik unngår du å ende opp i nyhetene.

 

 


Uansett hva du velger å gjøre i løpet av årets Halloween, så ønsker vi deg en flott feiring! Hvis du er heldig nok til å gå på en fest, håper vi at den blir minneverdig for alle de riktige grunnene. Vi håper også at vi har hjulpet deg med å velge riktig kostyme. Et lite råd på kjøpet; kanskje ikke kle deg ut som en klovn i år. God Halloween!

*Advarsel*

Øynene dine er svært verdifulle. Dekorative kontaktlinser ser flotte ut, og de er moro til Halloween eller til mange andre kostymer eller stiler. Men du bør alltid være ekstremt forsiktig når du bruker dem. Kontaktlinser er selvfølgelig trygt å bære, og de brukes av mennesker hver dag. For folk som ikke er vant til å bruke dem, kan det være en reell fare for infeksjon og alvorlige skader hvis de ikke tar de nødvendige forholdsreglene. Sørg for å snakke med en optiker før du bruker eventuelle kontaktlinser, for det er sterkt anbefalt at du har en resept.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.