Med en Lidenskap for briller

Stella McCartney briller: Store og oppsiktsvekkende
, / 1534 0

Stella McCartney briller: Store og oppsiktsvekkende

SHARE
Stella McCartney briller: Store og oppsiktsvekkende

Stella McCartney ble født berømt, som datteren til en av våre favoritter i Beatles. Gjennom livet i  rampelyset har hun bevist at hun har talent for mote. Hun har arbeidet for designermerket Chloé, designet klær for Madonna, samarbeidet med Adidas for å skape en sportskolleksjon, og i dag har hun sitt eget designermerke.

Mange av industriens ledere var litt skeptiske i begynnelsen, men hennes kreativitet og iøynefallende design har nå overbeviste dem om at hun forstår seg på mote. Hun er utdannet ved en av verdens mest prestisjetunge designskoler, Central Saint Martins, og her har hun lært å utvikle sin høye intellektualitet til kreative resultater.

Stella McCartney briller
Stella er vegetarianer og forkjemper for dyrevelferd. Derfor bruker hun aldri pels, lær og andre materialer fra dyr i sitt design. Hennes holdninger til miljø og dyrevelferd har gjort henne til industriens talsperson. Hun arbeider hardt for å benytte miljøvennlige materialer, og brillene er laget med 50% naturlige materialer, som bio-acetat. Hun har sagt at det vanskeligste er å finne naturlige økologiske farger, men hun finner alltid en løsning.

Store og oppsiktsvekkende

Stella McCartney er kjent for sine store, lyse og iøynefallende designerbriller. Noen av dem dekker nesten halve ansiktet ditt! En annet gjennomgående trend som du vil legge merke til, er hennes bruk av skarpe, glade farger. Kort sagt, dette er en kolleksjon som er skapt for de som har noe å si eller uttrykke.

Se videoen for å se brillekolleksjonen til Stella McCartney 2016 .

 

Siden store og fete solbriller er en hot trend i år, så er det ikke rart at noen av hennes utgaver ble med i stilrapporten for SS16.

 

Briller designet av Stella McCartney

Brillekolleksjonen, som er designet av Stella McCartney, inkluderer mange flotte solbriller og briller. Akkurat som hennes klesdesign, kan kolleksjonen beskrives som moderne og feminin med sporty elementer. Her er våre favoritter:

Stella McCartney

 

Stella McCartney sunglassesStella McCartney sunglassesStella McCartney pink cat-eye sunglasses

Stella McCartney square black glasses

Stella McCartney pilot glassesStella McCartney glassesStella McCartney glasses

Du kan se hele Stella McCartney brillekolleksjon , herunder Asian Fit og stiler for barn, hos SmartBuyGlasses.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.