Med en Lidenskap for briller

Tilbakeblikk på New York Fashion Week

Tilbakeblikk på New York Fashion Week

SHARE
, / 489 0

Nå som New York Fashion Week er over for i år, ser vi tilbake på moteuken 2016. Det er for å titte på noen av de beste antrekkene og moteshowene i påvente av flere i den kommende sesongen. I år var moteshowene fulle av fantastisk design som vanlig. “The Big 4” showet (Milano, New York, Paris og London) var fylt av fantastisk design og artisteri.

New York Fashion Week

Dette er en av de beste motebyene i verden, så du kan jo bare forestille deg hvor godt showet gikk for designere, modeller, merker og resten av publikum. Showet inneholdt noen av de største designtrendene og fremvisningen var like kunstnerisk og stilig som alltid. Videoen nedenfor inneholder noen av de hotteste antrekkene med tilhørende solbriller.

London Fashion Week

London Fashion Week var fylt med strålende og fantastisk design fra toppdesignere som Burberry, Anya Hindmarch, DAKS, Paul Smith og mange flere. Showet var fullt av hotte trender som bergtok oss. Vi bestemte oss for å lage en video av de solbrillene som går godt sammen med antrekkene. Moteshowet ble som forventet stjernespekket av kjendiser, der de så på de beste designernes resultater fra sidelinjen.

Milan Fashion Week

Milano-showet var svært variert, i form av designere med mange forskjellige typer show. Mange designere viste sitt arbeid på så kreative måter at vi ikke kan glemme det. Mange ulike temaer ble reflektert i antrekkene, bla. GucciGhost kolleksjonen som er inspirert av Graffiti kunst. Designere som Alessandro Michele hadde et vintage-tema på arbeidet sitt, med inspirasjon fra 70-tallet og 80-tallet. Mange kunstnere hadde virkelig gravd dypt i seg selv. De hadde hentet ut noe som reflekterte hvem de virkelig er som designere, og vi elsket detMarni hadde et spennende og fengslende show med farger, tekstur og smak. Designet var laget av Consuelo Castiglioni som viste sin kunstneriske og dristige side i antrekkene.

Paris Fashion Week

Paris Fashion Week var fantastisk! Paris er en av motehovedstedene i verden, så man kan trygt å si at designerne virkelig tok det helt ut. De varierte showene var inspirert av mange forskjellige temaer. Antrekkene viste horder av styrke og kreativitet fra designernes side. Noen av de beste showene var skapt av Louis Vuitton, Valentino, Dior og Chanel.

For flere briller, gå til SmartBuyGlasses.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.