Med en Lidenskap for briller

Ray-Ban Wayfarer – Original versus New
, / 1015 0

Ray-Ban Wayfarer – Original versus New

SHARE
Ray-Ban Wayfarer – Original versus New

Ingen solbriller har påvirket populærkulturen mer enn disse klassikerne fra Ray-Ban. Siden introduksjonen i 50-årene, har Ray-Ban Wayfarer blitt kopiert, etterlignet og selv gjenoppfunnet! Men ingenting kommer i nærheten av versjonen til Ray-Ban. Det kan være vanskelig å velge mellom Ray-Ban Original Wayfarer og New Wayfarer; begge har store fordeler og enda større fordeler. (Klikk for å twitte) Les videre for å finne ut mer!

bob-dylan-ray-ban-wayfarer

Foto: pinterest

Ray-Ban® Wayfarer® solbriller er dødskule, stilige og bare generelt bad-ass.

Ray-Ban Original Wayfarer

Foto: Ray-Ban

Ray-Ban Original Wayfarer vs New Wayfarer

Størrelser

Original Wayfarer Measurements

De originale, og som noen sier, de beste. Ray-Ban Wayfarer RB2140 solbriller er basert på de samme spesifikasjonene som den originale 1950-versjonen. Stilen har dukket opp i ansiktet på utallige kjendiser og blitt omtalt i nesten like mange filmer. De store glassene skaper den ekte retro-følelsen. Tilten på innfatningen kan gjøre brillene vanskelige å bære på toppen av hodet, men når du ser så kul ut, så gjør det jo egentlig ingenting.

New-Wayfarer-ray-ban-size

Suksessen til RB2140 førte til etableringen av Ray-Ban New Wayfarer. De ble designet for å være mindre i størrelsen, og også mindre kantete, enn den opprinnelige som tapte popularitet på 90-tallet. Du vil se at det generelle inntrykket er litt mykere og med litt bredere glass. De er også opptil 7 mm kortere enn originalen. Innfatningsstilen er perfekt for daglig bruk, og ideell til å sette på toppen av hodet når solen går ned.

Original-New-comaprison-ray-ban-wayfarer

Ray- Ban Original Wayfarer vs New Wayfarer

Innfatningen

Både når det gjelder Original og New Wayfarer sine innfatninger, så tilbys de to mest populære innfatningsfargene (svart og Havana), men Original Wayfarer trumfer også gjennom med intrikate mønstre og innfatninger i appetittvekkende nyanser – vi kommer til det snart! Sjekk ut noen av innfatningsstilene som kun finnes i den originale kolleksjonen.

Ray-Ban Original Wayfarer innfatninger

Distressed Wayfarer

smartbuyglasses-distressed-ray-ban-wayfarer-1

Innfatningene til Distressed Wayfarer kommer i forskjellige nyanser av svart og Havana. Ved første øyekast ser de ut som den klassiske modellen, men for dere med et finere blikk, vil dere se at innfatningen har et “oppskrapete utseende”, noe som gir dem en unik vintagefølelse… rett fra dag én.

Fleck Wayfarer

smartbuyglasses-fleck-ray-ban-wayfarer-2

Fleck Wayfarer kommer i en dyp skilpaddeskallfarget innfatning, og blir intrikat blandet med blå, rosa eller gullfargede flekker. Alle varianter kommer med sorte sidestenger. For dere som elsker en klassisk stil med en moderne vri, så er dette den sikreste måten for å style opp utseende på en subtil måte.

Cosmo Wayfarer

smartbuyglasses-cosmo-ray-ban-wayfarerNoen av de mest iøynefallende variantene av den originale modellen inkluderer kolleksjonen Wayfarer Cosmo. Inspirert av fargene i galaksen, kommer de med en utenomjordisk blanding av skimrende nyanser. Hver modell har en treffende tittel, som Mercury (metallisk asurblå), Venus (metallisk grønn), Saturn (metallisk grønn/fiolett), Jupiter (metallisk grønn og rosa) og Mars (metallisk fiolett).

Ice Pops Wayfarer

smartbuyglasses-ice-pops-ray-ban-wayfarer-1

Ice Pops Wayfarer er inspirert av solrike årstider, er et perfekt innslag i enhver fashionistas sommerlook. Den blendende, gjennomsiktige innfatningen og de matchende fargegraderte glassene, kommer i herlige nyanser av mynte, sitrus, vannmelon, druer og jordbær.

 

Urban Camouflage Wayfarer

smartbuyglasses-camouflage-ray-ban-wayfarer-1

Kamuflasjemønstre er vanligvis designet for å sikre at du skal gå ubemerket hen, men du kommer absolutt ikke til å blande deg med mengden iført disse særegne Urban Camouflage Wayfarer solbriller. Sidestengene er kledd i blått, sort, grå eller lilla kamuflasjemønster, og de er laget av gummi, noe som gjør dem behageligere å ha på seg.

 

Denim Wayfarer

smartbuyglasses-denim-ray-ban-wayfarer-1

Akkurat som denim jeans aldri går av moten, vil heller ikke Denim Wayfarer modellen gjøre det! Ray-Ban har utviklet en avansert lagdelt prosess for å kle innfatningen med 100% ekte denim. Du kan velge mellom en rekke farger, inkludert mørkeblå, lys blå-fiolett, grønn og oransje (selvfølgelig med matchende fargede glass).

 

Leather Wayfarer

smartbuyglasses-leather-ray-ban-wayfarer-7

Den optimale kvaliteten på designet til Leather Wayfarer har gjort denne modellen enestående blant de nyere modellene til Original Wayfarer. Innfatningen er kledd i lær av høy kvalitet og premium behandlingen slutter ikke der. Denne modellen kommer også i en polarisert versjon. I tillegg til å se ut som den tøffeste typen i gata, vil du også nyte ekstra fordeler som bedre fargekontraster og null gjenskinn. Velg mellom en rekke farger, inkludert svart, brun, grønn og blå.

 

Andre kjente innfatninger som eksklusivt hører med til kolleksjonen Ray-Ban Original, er Rare Prints, Pixel og Bi-Colour-modeller.

Ray-Ban New Wayfarer innfatninger

Det er vanskelig å inkludere hele det omfattende utvalget av materialer og teksturer i den originale kolleksjonen, for de kommer i så utrolig mange strålende og interessante fargekombinasjoner og mønstre. Nå som det er sagt, la oss introdusere de innfatningsstilene som er eksklusive for modellen New Wayfarer.

 

Wayfarer Bi-Colour

smartbuyglasses-bicolor-ray-ban-wayfarer-new-4  smartbuyglasses-bicolor-ray-ban-wayfarer-new-3Full av farge, legger New Wayfarer Bi-Colour et spennende element til innsiden av stidestengene. Slik kan du sprite opp utseendet med dynamiske farger som virkelig vil få deg til å skille deg ut fra mengden.

 

Wayfarer Colour Mix

smartbuyglasses-colour-mix-ray-ban-wayfarer-new-4

smartbuyglasses-colour-mix-ray-ban-wayfarer-new-6

Laget i premium acetat, er Colour Mix modellen både sterk og lett. Den dristige stilen skaper en sprø fargemiks, og vil utfylle en rekke stiler og personligheter. De er perfekte for en sommerlig tur med venner og uformelt opphold i byens gater.

Wayfarer Flash

smartbuyglasses-flash-ray-ban-wayfarer-new-2smartbuyglasses-flash-ray-ban-wayfarer-new-3

Glitrende, og med et spektakulært flerlagsbelegg, tilbyr New Wayfarer Flash funksjoner som speilglass som reflekterer omgivelsene på en vakker måte. Prøv dem med glass i frisk appelsin eller mintgrønt.

Ray- Ban Original Wayfarer vs New Wayfarer

Glass

Glassalternativene er nesten de samme for RB2140 (Ray-Ban Original Wayfarer) og RB2132 (ny modell). For begge stiler kan Ray-Ban tilby ulike farger og kombinasjoner av linseteknologi. I de fleste tilfeller blir linsene laget av glass eller krystall, og noen ganger plast, avhengig av modellen. Vi vil anbefale G-15 XLT glass dersom du ønsker et mykt og naturlig utseende. Du vil også bli glad for å vite at G-15 XLT glass også bruker Ray-Ban sin nye teknologi, noe som gjør glassene superlette og holder den optiske kvaliteten på høyest mulig nivå. Begge modellene har også polariserte glass, noe som er perfekt for sensitive øyne, eller for deg som ofte utsetter øynene for intenst sollys.

ray-ban-wayfarer-smartbuyglassesFoto: Ray-Ban

Hvilket par velger du? Hvis du ikke er redd for å prøve noe nytt, kan du gå for en New Wayfarer modell eller dristigere mønstre når det kommer til Ray-Ban Original Wayfarer. For klassiske gutter og jenter anbefaler vi den originale modellen. Ikke glem at Wayfarer også henvender seg til nisjer, slik at du også kan skaffe deg den asiatiske tilpassede versjonen – i begge stiler!

Sjekk ut vårt nettsted og velg deg de perfekte Ray-Ban Wayfarer innfatningene i dag.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.