Med en Lidenskap for briller

Briller kan løfte et antrekk til nye høyder

Briller kan løfte et antrekk til nye høyder

SHARE
, / 1250 0

Sara Karlengen er en seriøs blogger som faktisk er blitt nominert til “årets skjønnhetsblogger”. Likevel anser hun ikke seg selv som en ren moteblogger, da hun liker å gi sine lesere mange ulike typer innslag. Hun satser også på å bli mer synlig på Youtube i løpet av året.

dBilde fra tattavkvinnene.blogg.no

Før jeg begynte å blogge fast var jeg student ved Bjørknes Høgskole. Der studerte jeg medier og kommunikasjon, og det var faktisk sammen med en medstudent jeg startet tattavkvinnene.blogg.no. Før dette jeg hatt flere andre blogger som aldri ble noe vellykket, da jeg aldri tok blogging seriøst før denne. Studiehverdagen var tidvis hektisk, men siden jeg ikke hadde noen fast jobb ved siden av gikk det fint å få tid til å blogge.

Bloggingen har ikke hatt så mye å si for min karriere, men min interesse for markedsføring og PR har økt. Dette førte til at jeg under praksisperioden min valgte å jobbe for et PR-byrå som jobber tett med bloggere. Dette er faktisk en karriereretning jeg ikke så for meg før jeg startet med bloggingen, men som absolutt ga mersmak.

Ingen ren moteblogg

Min blogg er på ingen måte en ren moteblogg, men jeg har innslag av alt mulig. Dette ser man på alle de ulike kategoriene, som kosthold, reise, dyrevelferd, aktuelt osv. Jeg vil at mine lesere skal få alt fra deilige oppskrifter, til skjønnhetstips og moteinspirasjon på min blogg. Dette gjør jo at det er veldig mange muligheter når det kommer til annonsører og samarbeidspartnere, og jeg får ofte spennende tilbud og muligheter som følge av bloggen min.

dBilde fra tattavkvinnene.blogg.no

Alle de spennende mulighetene man får, samt det å bli kjent med mange hyggelig folk, er absolutt høydepunktene med å blogge.

Utfordringene kan være alt fra å ikke ha nok timer i døgnet til mangel på kreativitet. Jeg tror alle bloggere har erfart dette mer enn en gang.

Det største jeg har oppnådd er nok da jeg ble nominert til «årets skjønnhetsblogger» i en bloggprisutdeling.

De tingene jeg ser hjelper for å holde lesertallet stabilt, er å blogge hver dag og ikke minst være flink til å kommunisere med leserne i kommentarfeltet. I de periodene hvor jeg ikke gjør det synker lesertallet. Det er selvfølgelig også viktig å være synlig i sosiale medier. Instagram, Snapchat og Facebook er mine favoritter.

I tillegg til bloggen min, så er det nok Instagram og Facebook-pagen til bloggen som har vært de viktigste plattformene for å nå ut til mine følgere. Der kan jeg enkelt varsle dersom det er et nytt innlegg ute, eller andre ting de bør få med seg. Jeg har også lenge hatt lyst til å bli mer aktiv på Youtube, så det skal dere ikke se bort ifra at skjer i løpet av året..

Lever ikke av bloggen

dBilde fra tattavkvinnene.blogg.no

Jeg lever dessverre ikke av bloggen min, så i tillegg til å blogge må jeg også ha en vanlig jobb ved siden av. Det er derfor ofte utfordrende å få tiden til å gå opp med alt annet som også skjer. Noen ganger går dette utover bloggen, og jeg får ikke oppdatert den så ofte som jeg skulle ønske.

Heldigvis er det stort sett jeg som tar alle bildene til bloggen, så jeg er ikke avhengig av andre. Hvis jeg har behov for hjelp, kan jeg alltids spørre den snille samboeren min.

dBilde fra tattavkvinnene.blogg.no – Solbriller fra SmartBuyGlasses

Vanlige jenter inspirerer

Jeg tror ikke jeg har en konkret person som er mitt stilikon, jeg henter heller inspirasjon fra mange forskjellige. Kardashian/Jenner-jentene kan jeg hente inspirasjon fra, og det samme gjelder andre stjerner, som Selena Gomez og Shay Mitchell. Men jeg henter også inspirasjon fra vanlige jenter på gata.

dBilde fra tattavkvinnene.blogg.no

Jeg synes briller absolutt kan være med å løfte et antrekk til nye høyder, både vanlige briller og solbriller.

Personlig skulle jeg nesten ønske jeg trengte briller, for jeg synes det er så uendelig mange fine modeller å velge fra.

Siden jeg ikke bruker briller, kan jeg ikke uttale meg om så mye om min personlige smak, men når det kommer til solbriller varier det veldig. En dag går jeg for de klassiske sorte Wayfarer-solbrillene mine, og en annen dag kan jeg bruke noen runde solbriller med masse utstikkende blomster på.

Jeg bruker med andre ord solbriller etter humøret. 

La oss bli litt mer personlige…

Klokken er 4 på lørdagsnatten, og du har nettopp kommet tilbake fra en vennefest. Du er utslitt, men sulten! Hva ville du spise for å tilfredsstille din nattlige sult?

Kanskje en mozarellapizza hvis jeg har den liggende i fryseren, eller en falaffelrull fra en av de lokale kebab-stedene i byen.

Hvilken berømt person kunne du tenkt deg å gå på kafè sammen med?

Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg å delt en kopp kaffe med Selena Gomez. Hun virker som en utrolig jordnær og fin person som jeg tror det hadde vært interessant å slå av en prat med.


Tre ting i vesken du ikke kan leve uten?

I min veske finner du alltid telefonen min, en leppestift og lommebok.

Hvor er ditt favorittsted i verden?

Jeg ville ikke bodd noe annet sted enn i Norge, men av de stedene jeg har feriert, må jeg si London og Fuerteventura.

Mine favoritter

SOLBRILLER

Ray-Ban solbriller

Marc by Marc Jacobs

Ray-Ban HIghstreet

BRILLER

 

Dolce&Gabbana briller

Michael Kors briller

 

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.