Med en Lidenskap for briller

Fendi solbriller Jungle-kolleksjon
, / 693 0

Fendi solbriller Jungle-kolleksjon

SHARE
Fendi solbriller Jungle-kolleksjon

For å sitere den inspirerende motedesigneren Rachel Zoe:

“Stil er en måte å si hvem du er, uten å måtte snakke”

Fendi solbriller blir litt villere med sin jungel-kolleksjon

Denne sesongen har Fendi kalt inn de damene som marsjerer i takt med en annen trommeslager. De kvinnene som lever et lidenskapelig liv, elsker dypt og aldri passer inn i en norm. Med 6 moteuttalelser som slipper løs flammende moteelskere i det 21. århundre: Kolleksjonen Fendi Jungle solbriller roper på villmarkskvinnen med urinstinktet!

Fendi solbriller

 

Jungel-kolleksjonen forener en dyrisk lidenskap med lyst dekorerte innfatninger. Disse spesielle Fendi solbriller kommer enten i en slank og moderne cateye-form, eller i en sensuell og mer tradisjonell innfatning.

Fendi solbriller

Fendi jungel solbriller bringer naturen til motescenen

Alle brillene i denne kolleksjonen er dekket med sterke og solide farger. De er tettet med unike sprut av den tropiske regnskogens farger på hvert hjørne av innfatningen. Romersk Maison-inspirerte grafiske mønstre og fargekombinasjoner fremkaller en strålende sommerfølelse. Dette gjør Fendi solbriller sin Jungel-kolleksjon perfekte til bruk om sommeren.

Fendi Jungle solbriller

 

Ønsker du å beskytte deg fra forstyrrende sollys eller trenger du å skjule en lettere bakrus? De tykke innfatningene skaper nemlig et stilig skjold for å beskytte øynene dine eller for å gjemme seg litt bort. Samtidig skaper Fendi solbriller prikken over i`en på antrekket ditt.

Fendi Jungle solbriller

 

Gjennom denne linjen av sofistikert geometri og spennende sammenblanding, utstråler Fendi sin satsing på tradisjon og innovasjon. Fendi  solbriller fremstår som et plutselig utbrudd av spontanitet med sin jungelstil.

Fendi Jungle solbriller

 

Utforsk den ville siden av livet med denne sesongens Fendi solbriller

Det moderne designet med naturlige elementer i hver solbrille, gir ikke bare brukeren et stilig utseende, men også en følelse av kreativitet og eleganse når de settes sammen med ulike antrekk.

Fendi Jungle solbriller

 

Nyt det brede utvalget av Fendi Jungle solbriller i alle farger og i begge innfatningstyper denne sesongen hos SmartBuyGlasses. Finn dine egne Fendi solbriller med jungel-stil. Det handler om å legge ekstra utstråling til selvtilliten og en inspirerende tropisk rytme til utseendet. Dans, syng og slå deg løs uansett hvor du er. Ta på deg et par Fendi solbriller og utforsk den ville siden av livet!

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.