Med en Lidenskap for briller

Ray-Ban New Gatsby – klassisk kul og moderne
, / 1123 0

Ray-Ban New Gatsby – klassisk kul og moderne

SHARE
Ray-Ban New Gatsby – klassisk kul og moderne

Inspirert av dekadansen og glamouren i F. Scott Fitzgerald sitt mesterverk, tar kolleksjonen Ray-Ban New Gatsby deg tilbake i tid, til New Yorks løsslupne storhetstid.

En banebrytende fortelling om lenge tapt kjærlighet, ble The Great Gatsby skrevet så tidlig som på 1920-tallet, og den fanger jazzalderen i all sin prakt. Filmen fra 2013, som er basert på romanen, og skuespilleren Leonardo DiCaprio, var til sammen en kjempesuksess.  Den bringer både historien og de sprudlende 20-årene tilbake til hovedscenen.

The Great Gatsby er kjent for sine forseggjorte beskrivelser av glitter og glamour fra perioden, dressene, bilene og festene. Kolleksjonen Ray-Ban New Gatsby kanaliserer denne atmosfæren for å skape et sett av produkter som vil føre deg gjennom sommerfestsesongen med stil, uansett anledning.

Ray-Ban New Gatsby

Skaper et inntrykk

De forstod deg bare så mye som du selv ønsket å bli forstått, trodde på deg som du selv ønsket å tro på deg selv, og forsikret deg om at de hadde nettopp det inntrykket av deg som du selv håpet på å formidle.

Alle vet at førsteinntrykket er viktig, og med kolleksjonen Ray-Ban New Gatsby kan du være sikker på at du gjør det rette.

Ray Ban New Gatsby RB 4256 er en djevel når det kommer til detaljene. Innfatningen med den gullbelagte dobbelbroen er  blikkfanget i denne samlingen, mens bladgull-logoen på rammen tilfører et lag av raffinement utover standardmodellene fra Ray-Ban.

Ray-Ban New Gatsby

Sammen med den klassiske sort innfatningsfargen, er Ray-Ban New Gatsby de rette solbrillene å velge seg i denne kolleksjonen. Ikke altfor spennende, men veldig allsidige. De kan nemlig bli kledd opp eller ned, avhengig av selskapet. Hvis enkelhet er din stil, vil disse innfatningene være et sikkert valg for å holde deg på topp.

Gatsby-6

Kle deg for å imponere

Hvis personlighet er en uavbrutt rekke av vellykkede gester, så var det noe fantastisk med ham.

Du har gjort din inntreden, og nå er det på sin plass med litt småprating. Ikke alltid den enkleste ting i verden, men med Ray Ban New Gatsby 4257 solbriller med grønne speilglass, er det garantert at du får det til. Disse solbrillene er rett og slett perfekte hvis du ønsker å bli lagt merke til.

ray-ban-new-gatsby-sunglasses-3

Med den samme karakteristiske innfatningsstilen og den gullbelagte dobbelbroen, vil disse solbrillene hype opp dramaet og eksentrisiteten. Med Ray-Ban New Gatsby sine trendy, grønne glass og den utsøkte skilpaddeskallfargede innfatningen, er du sikker på å gjøre et inntrykk.

Gatsby-7

Ut på byen

Jeg begynte å like New York, den raske, eventyrlige følelsen i byen om natten, og den tilfredshet som det konstante flimmeret av menn, kvinner og biler gir til rastløse øyne.

Solen er på vei ned, punsjbolle er knusktørr, du har tatt noen drinker og du er “on fire”. Nå er det på tide å la de gode tidene rulle, og RB4257 innfatninger med sortfargede glass er bare inngangsbilletten.

ray-ban-new-gatsby-sunglasses-7

Med samme skilpaddeskallfargede innfatning, men med mørkere tonede glass, utstråler disse solbrillene karakter og gammeldags sjarm. De fremkaller røykfulle puber og caberet show fra den forbudte epoken i New York,. De er perfekte for å holde utseendet på plass, uansett hvor natten tar deg.

Gå over til nettstedet vårt for å sjekke ut hele kolleksjonen.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.