Med en Lidenskap for briller

Fra hårekspert til populær blogger

Fra hårekspert til populær blogger

SHARE
, / 900 0

Nicole Touch elsker å blogge om sin hverdag og sine hårstiler. Det var faktisk hårtipsene som fikk henne til å sette i gang som blogger!

Beonite blogg

Bilde fra beonite.blogg.no

Før jeg startet med bloggen beonite.blogg.no, så jobbet jeg i en klesbutikk, noe jeg forsatt driver med den dag i dag. På fritiden min blogger jeg, og det er noe jeg elsker! Jeg liker å skrive om hverdagen min og dele hårstiler og hårtips. Jeg startet med å blogge for litt over ett år siden, og frem til nå så har det gått veldig bra!

Det som inspirerte meg til å lage en blogg, var at mange jenter hele tiden spurte om jeg kunne gi dem hårtips, og hva slags produkter jeg bruker for håret mitt.

blogger

 

Bilde fra beonite.blogg.no

Dette spørsmålet fikk jeg stilt om og om igjen. Og ikke nok med det, så fikk jeg kontakt med noen som ville samarbeide med meg. Det skjedde allerede før jeg bestemte meg for å opprette min egen blogg!

Mange hundre lesere daglig

Instagram var stedet der jeg la ut bilder, og jeg skrev litt tekst under bildene jeg la ut. For meg, så var Instagram bare en profil der jeg delte bildene mine. Jeg følte det ble for mye hvis jeg skulle skrive en LANG tekst under hvert bilde. Men så tenkte jeg; hvorfor ikke begynne med å blogge her og nå? Jeg har blogget for mange år siden, og visste hva dette dreier seg om. For det å blogge, er som å skrive en dagbok der man kan bla tilbake og se på minnene sine.

Så her sitter jeg, med mange hundre lesere daglig. Om ikke tusen! Etter så kort tid med bloggen min, så har jeg faktisk gjort en kjempebra jobb. Frem til nå har jeg fått både faste lesere og noen som vil sponse meg.

Jeg har selvfølgelig hatt mine oppturer og nedturer. Det er dager jeg får skrivesperre og ikke har noe å skrive om. Da må jeg tenke lenge på hva jeg skal skrive om. Men som oftest så får jeg alltid en idè til slutt. Nedturen med å blogge er at det tar lengre tid enn det folk tror. Man må sette seg ned og jobbe i flere timer hver eneste dag. Som for eksempel; rette skrivefeilene, svare på kommentarene, godta kommentarene, svare på e-post, osv.. Men så lenge man liker det man driver med, så det er ingen problem. Og jeg liker det!

moteblogger

Ett tips som jeg vil gi til dere som ønsker mer trafikk på bloggen: Det er å legge ut fine bilder, med en bra tekst under. Men ikke for overdrevet…

Det skal ikke være for lite tekst, og heller ikke for mye.

Ikke lag for mye tekst

Jeg har ofte tittet innom bloggere som skriver altfor mye på et innlegg. Det blir for langt og kjedelig, så man velger til slutt å stoppe med å lese det.  Ta gode bilder, vise dagens antrekk, del innleggene på alle sosiale medier du er aktiv på. Og fortelle det til dine venner at du blogger, slik at de kan komme innom bloggen og lese dersom de kjeder seg. Det var sånn jeg klarte det!

Facebook og Instagram har jeg vært mest aktiv på når det kommer til sosiale plattformer. Det er på disse to profilene jeg har mine følgere, og slik holder jeg kontakten med dem. Jeg pleier som oftest å ta bildene mine selv, og jeg bruker gjerne selvutløseren som jeg har på kameraet.

Briller er helt greit

Hva jeg synes om briller generelt? Jeg synes det er fint med briller. Ingenting galt med det.

Du må finne en brille som passer deg selv, se gjerne etter formen. Prøv de på, og voila så finner du en som passer deg perfekt.

finn din ansiktsform

Hvis jeg skal velge mine favorittbriller, så er det briller som ikke blir for små eller for store. Når jeg mener for store, er når man kan se på lang vei at brillene er større enn hodet mitt. Brilletrender jeg forventer meg dette året, er briller som skiller seg litt ut. Jeg liker at man har flere typer å velge mellom.

Alle sammen har sin egen smak, så det at briller kommer i så mange forskjellige former og farger er prikken over i ‘en.

Mine favoritter

SOLBRILLER

screenshot.1screenshot.3

BRILLER

screenshot.4

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.