Med en Lidenskap for briller

Startet moteblogg fra scratch igjen…

Startet moteblogg fra scratch igjen…

SHARE
, / 980 0

Møt Line Melbye som valgte å starte sin moteblogg fra scratch for å øke kvaliteten på bloggen sin. Hun får sin inspirasjon både fra Instagram og fra vanlige folk på gata.

moteblogg

Bilde fra bloggen linebmelbye.blogg.no

Min moteblogg har mange trofaste lesere

Før jeg startet å blogge på linebmelbye.blogg.no, hadde jeg flere useriøse blogger. Jeg blogget for det meste om det samme som interesserer meg nå, men interessen for bildekvalitet og innhold endret seg. Derfor ønsket jeg å starte fra scratch, og opprettet en moteblogg slik den er i dag. Det blir fire år siden nå i sommer! Jeg er usikker på hva som inspirerte meg til å lage en blogg, men jeg liker å ta bilder og formidle bilder og tekst. Senere har også interessen for mote vokst! Jeg merker jo at jeg  ikke er alene om disse interessene, og det er kanskje det som gjør at karrieren går fremover?

Det er absolutt mange oppturer og nedturer i løpet av en bloggkarriere! Det verste med å være blogger er å oppleve mangel på motivasjon og kreativitet. Og da ser man også at statistikken synker, og da blir det en evig ond sirkel. Heldigvis har jeg mange trofaste lesere!

Det å reise og spise god mat er bare et bonus – da bobler virkelig kreativiteten på nytt!

god mat

Bilde fra bloggen linebmelbye.blogg.no

Morsomst med moteblogg

Jeg synes det er morsomt i seg selv det å drive en moteblogg basert på mote, men jeg liker også mange andre temaer. Det aller beste med blogging er de fine tilbakemeldingene jeg får! I løpet av disse fire årene har det oppstått lite utfordringer, og det er jeg veldig glad for! Jeg er veldig opptatt av lyse og rene linjer på bloggen. Jeg redigerer sjeldent bildene med filter, og prøver å holde nettsiden så frisk så mulig. De morsomste øyeblikkene er nye samarbeidspartnere og høy statistikk, naturligvis!

Jeg tror Facebook, Instagram og andre bloggere har hjulpet meg mye på veien mot mer trafikk på bloggen.

Det stemmer at jeg finnes på mange plattformer! Jeg er mest aktiv på Instagram hvor jeg poster bilder hver dag, gjerne når jeg har oppdatert bloggen, eller om jeg bare ønsker å dele et bilde. Jeg har mye på tapeten dette året – men også neste år: Mange småreiser, samt en stor reise i mars, hvor turen går til Thailand og Bali. Følg meg gjerne på linebmelbye.

moteblogg

Bilde fra bloggen linebmelbye.blogg.no

Jeg piffer opp stilen min med solbriller

Det som tar lang tid ved å drive en moteblogg, er bildene. Så fort du har mye bildemateriale er det null problem med hyppige oppdateringer. Antrekksbilder blir ofte tatt av de jeg er sammen med den dagen, lillebror, kjæresten eller en venninne. Andre bilder tar jeg selv.

Det med stilikoner er litt morsomt, for jeg har aldri hatt et forbilde som jeg har sett opp til. Jeg finner inspirasjon i folk jeg går forbi på gata, en venninne eller moteblader. Jeg bruker som sagt Instagram på daglig basis, hvor jeg følger mange kule og inspirerende folk. Da jeg var mindre kunne jeg ikke fordra briller/solbriller, men nå derimot, kan jeg ikke gå et sted uten.

Min stil er veldig fargeløs og jeg bruker veldig mye basisplagg, noe som gjør det perfekt å piffe opp med et par briller eller solbriller.

Vi mennesker er som regel vanemennesker når det kommer til stil, og velger ofte det alle andre har. Jeg er en av dem, men jeg liker samtidig å kjøpe noe ikke alle andre har. Min favoritt er helt klart cateye, men jeg har også i det siste falt for pilotbrillene- de er litt mer røffe. Det går som regel i sort eller brunt, men jeg har for tiden siklet på et par i blått! Jeg tror at cateye vil holde en stund til, og solbriller med blått glass kommer vi nok også til å se mer av fremover.

i

Bilde fra bloggen linebmelbye.blogg.no

La oss bli litt mer personlige…

Klokken er 4 på lørdagsnatten, og jeg har nettopp kommet tilbake fra en vennefest… Dersom jeg ikke allerede har stoppet innom McDonald’s for å kjøpe fries, cheddardip og sjokolademilkshake- så ville det definitivt blitt restaurantpizza med pesto!

Kate Moss er en berømt person jeg kunne tenkt meg å gå på kafè sammen med.

Mobil, lommebok og solbriller er de tre tingene i veska jeg ikke kan leve uten.

New York er mitt favorittsted ute i verden…

Mine favoritter

SOLBRILLER

Celine-CL-41090S-Catherine-QLTZ3

Prada-PR09QS-CINEMA-1AB0A7

Ray-Ban-RB2180-Highstreet-616587

BRILLER

Dior-DIOR-EXQUISEO-LV2

Marc-JacobsMarc-Jacobs-MJ-542-I85

 

 

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.