Med en Lidenskap for briller

Vi presenterer Liu Jo solbriller

Vi presenterer Liu Jo solbriller

SHARE
, / 709 0

For den kompetente, sofistikerte og moderne kvinnen

Ingenting gjør en kvinne vakrere enn det at hun selv tror at hun er vakker – Sophia Loren

Å uttrykke indre styrke og makt er noe enhver kvinne forsøker med sine klær, men ofte ser dessverre stilen hennes uferdig ut. Med Liu Jo sin nye kolleksjon av designer solbriller, kan du endelig skape en perfekt stil. Med en så massiv kolleksjon med utallige stiler og strålende farger, er det ingen tvil om at du kan finne solbriller til alle antrekk.

Liu Jo solbriller

Liu Jo

Med massevis av forskjellige design, alt fra LJ650S til LJ631SR, finnes det definitivt en stil for deg. Kolleksjonen inneholder også mange forskjellige innfatningsstiler , inkludert Cat Eye, ButterflyWayfarer, Round og Aviator!

Liu Jo

Liu Jo solbriller

Allerede ekstremt høyt ansett og etablert i moteindustrien, Liu Jo brillekolleksjon er nøyaktig hva du forventer fra en svært eksklusiv mote boutique.

Liu Jo

liu-jo-eyewear

liu-jo-eyewear

Å se fantastisk ut i solbriller trenger ikke å være dyrt. Dette brillemerket er både rimelig og i luksuriøs kvalitet, og derfor trenger du ikke lenger å bekymre deg for at du ikke skal finne et nytt brillepar snarest. Se hele kolleksjonen her. Husk å besøke SmartBuyGlasses for å se mer enn 30.000 par designer solbriller.

Bilder fra @liujoglobal & liujo.com

 

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.