Med en Lidenskap for briller

Solbriller med dobbel bro – fordobler inntrykket
, / 935 0

Solbriller med dobbel bro – fordobler inntrykket

SHARE
Solbriller med dobbel bro – fordobler inntrykket

Motetrender i denne epoken fungerer på samme måte for solbriller: Når du ser dem komme, må du handle raskt, hoppe i dem eller risikere å falle utenfor stilvogna. Vi har vært vitne til noen store snakkistrender i vår tid, og noen av dem kommer stadig tilbake med enda mer varierte kolleksjoner for solbriller.

Tom Cruise introduserte oss til den urbane trenden med de tidløse og klassiske Ray-Ban Aviator solbriller etter utgivelsen av Top Gun i 1986. Daniel Craig inspirerte oss til en Tom Ford-bevegelse fra det øyeblikket vi så ham bære dem i traileren Spectre, og listen bare fortsetter…

solbriller

Foto: Bondsuits.com og Quotesgram.com

Så hva er det neste store? Hva venter på oss denne sesongens, den blendende stilen som slynges ut på hver catwalk og inn i hver kjendisgarderobe?

Double Bridge solbriller er med oss denne sesongen, og det med god grunn. Denne sesongens kolleksjoner har allerede begynt å strømme inn, og de er med på hver underholdningsplattform som finnes. Vi har satt sammen en liste over solbriller som rocker moteshowene overalt:

Ray-Ban RB4256 New Gatsby solbriller

De er det nye og kule denne sesongen, med en overskridende og hypnotisk stil som kombinerer innovasjon med fine detaljer i utformingen. Ray-Ban solbriller holder seg nok engang et århundre i forkant av motekurven med Ray-Ban RB4256 New Gatsby solbriller. De har blant annet nylonbelagte brillestenger i titan, noe som skaper en oase av komfort. Den briljante Light Ray-teknologien gir oss en behagelig visuell opplevelse, sammen med et generelt design som avslutter alle antrekk med akkurat det rette stempelet.

Ray-Ban RB4256 New Gatsby

Prada PR13QS Cinema solbriller

Prada PR13QS Cinema solbriller har akkurat den rette gnisten av eleganse for at du skal kunne skape din egen trend denne sesongen. Disse autentiske mesterbrillene kommer i solide og subtile fargealternativer belagt med metalliske gull/sølv innfatninger. Den glatte, doble broen er absolutt stilens høydepunkt, der de legger til et snev av ekstra glans.

Prada PR13QS Cinema

Har du noen gang hørt om “The League of Extraordinary Men”, en etikett som blir gitt til et utvalg av menn med en livsstil som gir dem et glatt og resolutt vesen… En James Bond i hverdagen. En go-getter, hovedpersonen i enhver film. Denne sesongen er du stjernen i din egen blockbuster i et par Saint Laurent SL 87 006 solbriller. Med acetate-stil som gir en skinnende vri på pilotformen og spesialbelagte 100% UV-beskyttende glass, er dette noe en våghals må ha. Velkommen i ligaen!

Saint Laurent SL 87 006

Alexander McQueen AM0001S solbriller

Enten du er på vei til stranden, på tur ut i naturen eller på byen for å få med deg noen glamorøse arrangementer, så er Alexander McQueen AM0001S solbriller et flott tillegg til ethvert antrekk. De er laget for scenen, så gjør deg klar til å bli høydepunktet på ethvert arrangement.

Alexander McQueen AM0001S

Dolce & Gabbana DG6088 solbriller

Selvtillit utgjør hele forskjellen i det øyeblikket du går inn i et rom, og med dette flotte solbrilleparet vil alle få vite det. Takket være den glatte, metalliske pilotformen i blå/sort injisert gummi og sølvfargede/sorte metallstenger, er det lett å se at Dolce & Gabbana DG6088 solbriller ikke bare er et tilbehør for å beskytte øynene – de får frem din enestående selvtillit.

 Dolce & Gabbana DG6088 Sporty Inspired 265055

Ray-Ban RB4253 solbriller

Når det gjelder å smelte klassiske motevibber fra tidligere epoker sammen med det 21. århundre, fører Ray-Ban an på veien og fortsetter med å imponere. Det handler om fargerik selvtillit denne sesongen. Med alle de fargevalgene som Ray-Ban RB4253 solbriller lar deg velge mellom, kan du se frem til å være den ledende fashionistaen i gjengen. Strålende gjennomsiktige fargetoner, en feilfri, metallisk dobbelbro og et bredt spekter av flash graderte glass legger en fargesprut til antrekket ditt. Det kommer til å bli en fargefylt fiesta hele sesongen gjennom.

Ray-Ban RB4253 62367Y

Puma PU0013S solbriller

Ut i fra fargene, teksturene og mønstrene, er Puma PU0013S solbriller et spektakulært valg for en sesong fylt med nye muligheter. Innfatninger i acetate og stilfullt signert med logoen Puma. Solbrillene er superlette og et total pust av komfort på ansiktet ditt. Glassene gir en overlegen visuell opplevelse og er laget for å vare i lang tid. Dette er definitivt et solbrillepar som er  laget for å gi deg den aller beste looken.

Puma PU0013S

Celine CL 41077/S Bridge solbriller

Tykk innfatning er den nye definisjonen av smakfull motesans. Signaturpins på sidestengene er noe som legger til en liten gnist av glamour. Den svært metalliske doble broen på disse sensuelle Celine CL 41077 / S solbriller fremkaller topp selvtillit, samtidig som at de gir stilen din en fantastisk vri.

 Celine CL 41077/S Bridge M23/Z3

 

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.