Med en Lidenskap for briller

Costa Del Mar solbriller – et mesterverk
, / 536 0

Costa Del Mar solbriller – et mesterverk

SHARE
Costa Del Mar solbriller – et mesterverk

Kanskje har du følt deg litt overarbeidet i det siste, eller bare litt sløv på grunn av den daglige rutinen. Kanskje er det tid for en liten pause, et godt øyeblikk for å dra ut av byen, en helg i skogen… Vi snakker om fiskestenger, telt, soveposer, ullundertøy. Og vet du hva, vi har noe annet som vil være perfekt til turen din.

Costa Del Mar Blackfin design

Costa Del Mar solbriller

Costa Del Mar solbriller er laget for livets mest eksentriske opplevelser. Costa Del Mar solbriller har etablert seg som en utendørs solbrilleekspert. Merkets estetisk fristende design har blitt utviklet for å holde tritt med livet til våghalser og adrenalinjunkies. Vi tenkte å fortelle deg litt mer om det tilbehøret som du definitivt ønsker å ta med deg på din kommende helg med spenning i naturen.

Costa Del Mar Blackfin Polarized er en eventyrers beste følgesvenn. Modellen er en all-rounder innen solbriller, og er utformet perfekt både i form og funksjon for de store turene. Tross alt, det er ikke noe som er verre enn å stå ved elvebredden til rett tid og samtidig ikke kunne få et klart bilde av all fisken du jakter på.

Blackfin design

Costa Del Mar Blackfin

Et par gode Costa Del Mar Blackfin polariserte solbriller kommer med glass i polykarbonat, noe som gir en overlegen fargeoppfattelse. Denne nye utgaven har vært perfekt forsterket for å beskytte deg mot skadelige bølgelengder med gult lys, og de beskytter deg mot eventuell innkommende tåke. De legger samtidig volum til andre naturlige farger, noe som betyr at du vil få en mer definert sikt når det kommer til alt det røde, blå og grønne rundt deg.

Costa Del Mar solbriller er laget for friluftsliv

Costa Del Mar solbriller

Bilder av Costa Del Mar solbriller

Den polariserte teknologien i et par Blackfin solbriller kan ikke få nok ros. Skyggeeffekten og det polariserte belegget er perfekt fusert mellom to lag i linsen. Denne teknologien fungerer ypperlig der oppmerksomhet på detaljer er viktig. Det være seg et avgjørende fiske-øyeblikk rett før fisken biter på kroken eller svømmer inn i hoven. Hva med når du har en hjort eller elg foran deg i perfekt posisjon for et flott bilde… du vil vel ikke gå glipp av slike øyeblikk?

Slitesterke, lettvektere, fantastisk feste

Costa Del Mar solbriller aktiviteter

Bilder av Costa Del Mar solbriller

Innfatningen på dette utendørs mesterverket er tykkere enn vanlig, for å stenge ut sidelyset. Den fjærlette vekten av solbrillene og den opplagte holdbarheten er verdt mye skryt, og du vil sikkert være i stand til å fortsette med det på mange turer framover. En funksjon som skiller seg ut på Blackfin solbriller, er Hydrolite belegget over templene. Belegget er hydrofilt, noe som betyr at grepet på solbrillene blir bedre jo mer du svetter.

Det er helt sikkert mye å nyte takket være dine egne Costa Del Mar solbriller, for hva mer kan vi be om fra et solbrillepar? Nyt hver detalj av dine omgivelser med en bemerkelsesverdig linseteknologi og enorm komfort… fordi du fortjener det.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.