Med en Lidenskap for briller

Favoritter blant de ansatte hos SmartBuyGlasses – septemberutgaven

Favoritter blant de ansatte hos SmartBuyGlasses – septemberutgaven

SHARE
, / 741 0

favoritter

Sommersesongen er godt i gang, hvilke solbriller er dine favoritter? Hvordan ferierer du i sommer? Dette avvhenger gjerne av hvor du er i verden. Kanskje rømmer du til kjøligere temperaturer, eller ruster deg opp for noen virkelig varme solskinnsdager. Her på vårt kontor i Italia er det kjempevarmt, og vi trenger derfor spesielt en ting: Et par gode solbriller. Solbriller er ikke bare laget for å la deg se kul ut. De er et viktig element som ivaretar god øyehelse, siden de blokkerer skadelige UV-stråler som kan forårsake alle slags øyesykdommer senere i livet. Derfor er de en viktig brikke i vårt sommertilbehør. De lar oss se stilig ut og holder synet vårt krystallklart. Nedenfor vil tre av våre trendy ansatte vise oss sine favorittbriller for denne sommeren og videre fremover…

Persol solbriller

Igor Marchisio

Igor er vår videograf . Han oppholder seg trygt i solen med Persol 3105S Polariserte solbriller. Han valgte dette paret for et par måneder siden (før de ble utsolgt!), og elsker innfatningen i høy kvalitet. Den har nemlig merkevarens patenterte Meflecto teknologi. Som profesjonell fotograf, har Igor et fint øye for detaljer, og han har valgt den polariserte versjonen… Den er perfekt for å eliminere gjenskinn fra reflekterende overflater. Denne modellen er en del av “Cellor”-serien, og er en av de ikoniske utgavene i Persols kolleksjon. Vi elsker designet, for det er en sømløs blanding av 50-tallsstil med en klassisk følelse – den perfekte balansen for Igor sin hipster stil.

Persol

Ray-Ban

 

Parin Heidari

Parin er vår grafiske designer. Hennes fargerike estetikk er ofte en dristig blanding av trykte mønstre og former, så da er naturligvis hennes solbrillestil avdempet og litt mer low key. Trenden i hennes brillekolleksjon er den klassiske Ray-Ban Original Wayfarer – med en liten vri. Denne modellen kommer med en virkelig hendig, sammenleggbar innfatning. Den subtile skilpaddeskallnyansen og graderte glass er en spesielt smakfull og utfyllende kontrast som gjør at hun skiller seg ut fra mengden.

ray-ban-folding

Ray-Ban New Gatsby

Daniel Williams

Daniel er vår intern innen sosiale medier. Daniel er en typisk Brite og elsker klassiske, skarpe linjer – med en vri. Han valgte disse Ray-Ban New Gatsby solbriller ettersom han var på jakt etter et par solbriller som var både praktisk og moderne. Med det definerte dobbelbro-designet, tror vi at han har funnet akkurat det han lette etter. Flott utformet med sine myke linjer, skaper disse solbrillene faktisk et bånd til F. Scott Fitzgerald sin roman «The Great Gatsby». De minner oss definitivt om de glamorøse dagene på 20-tallet! For å gi dem størst mulig effekt, så har Daniel valgt en tidløs farge: Havana.

smartbuyglasses-ray-ban-new-gatsby

Hvilke er dine favorittsolbriller for øyeblikket? Hvis du fortsatt trenger å finne dem, kan du sjekke ut vår hjemmeside, send oss et bilde og tag #hallofframesbg for å bli omtalt på vårt nettsted!

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.