Med en Lidenskap for briller

Finn briller til ansiktsform
, / 4624 0

Finn briller til ansiktsform

SHARE
Finn briller til ansiktsform

Det kan være vanskelig å velge briller og solbriller online, så vi skrev ned noen tips om briller som passer ulike ansiktsformer. For å finne briller til ansiktsform er det viktig at du tenker på skape god balanse i ansiktet ditt.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=bA5h1udeHIw[/embedyt]

(Merk at videoen er på engelsk, men har valgfrie norske undertekster)

Briller bør tilpasses utseendet ditt. Det finnes mange forskjellige briller å velge mellom, men det viktigste er at formen på innfatningen er tilpasset din ansiktsform.

Først må du finne ut hvilken ansiktsform du har.  Du har kanskje allerede har en idé, men du kan også be en venn/venninne om hva de mener. En annen rask metode er å se på deg selv i speilet og  tegne omrisset av ansiktet ditt med et såpestykke. Ta deretter et steg tilbake og se på formen du nettopp har tegnet. Det er absolutt den enkleste måten for å bestemme formen.

Hjerteformet ansikt

briller til ansiktsform

Hvis du har markerte kinnbein, bred panne, samt en smal og nesten spiss kjeve, da har du et hjerteformet ansikt. Myke former ser flott ut, men du bør prøve å unngå firkantige eller rektangulære innfatninger som bare vil markere kinnenes bredde. I tillegg bør du unngå for tunge eller tykke former.

Rundt ansikt

briller til ansiktsform

Hvis ansiktet ditt er omtrent  like bredt som det er langt, skaper dette en sirkelform, og hvis ansiktet  er bredest ved kinnbena, da kan du trygt si at du har en rund ansiktsform. Du bør velge kantete innfatninger for å legge til en dimensjon, og helst styre unna runde stiler.

Ovalt ansikt

briller til ansiktsform

Så la oss si at ansiktet ditt er litt lengre enn det er bredt, pannen og kjeven har omtrent samme bredde og kjeven er litt rund… Da har du den vanligste ansiktsformen: Oval. Det finnes nesten ingen begrensninger, og du kan nyte nesten alle stiler, men du bør helst unngå store innfatninger.

Firkantet ansikt

briller til ansiktsform

Hvis du har en kraftig kjeve som er omtrent like bred som pannen, kinnene og sidene av ansiktet ditt går i en rett linje, da har du en firkantet ansiktsform. En firkantet form fungerer best med myke og runde briller, som hjelper til med å balansere dine kantete trekk.

Den generelle regelen er altså å velge innfatninger som danner en motvekt til din ansiktsform. For myke ansiktsformer vil kantete innfatninger sette en fin spiss på utseendet,  mens mykere innfatninger vil kompensere for mer robuste ansiktsformer.

Nå er du klar til å finne det perfekte brilleparet hos SmartBuyGlasses!

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.