Med en Lidenskap for briller

Hvordan ta bilder med solbriller
, / 879 0

Hvordan ta bilder med solbriller

SHARE
Hvordan ta bilder med solbriller

Her er noen nyttige tips om hvordan ta bilder med solbriller, som du og dine følgere kommer til å elske. Det kan ikke benektes at verden har fått bildemani siden sosiale medier som Instagram, Facebook, Pinterest og mange flere dukket opp. Det er nå blitt mer en konkurranse om hvem som tar de beste bildene og hvem som får flest likes.

Hvordan ta bilder med filter

Du trenger ikke bekymre deg dersom du ønsker å legge en ekstra touch til bildene dine,for jeg kjenner bare til ting som kan hjelpe deg. Du kan bruke ulike solbriller for å legge til forskjellige typer kule filtre på bildene dine. Fargede glass fungerer som filtre, og du kan forbedre bakgrunnsfargene ved hjelp av graderte glass. Polariserte glass er flotte for å ta bilder av overflater som vann, glass og blader. Speilglass er perfekte for å ta, ja du vet, speilbilder.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=ifs4Ox6J_wk[/embedyt]

Posering

Vi begynner med din positur, for her snakker vi om det å viser ulike vinkler av kroppen din på best mulig måte. Siden vi fokuserer på solbriller så snakker vi om ansiktet. Dette er noen av positurene som de mest fulgte kjendisene velger. De viser frem både ansiktet og solbrillene fra forskjellige vinkler.

Hvordan ta bilder

 

J.Lo poserer med et par Fendi solbriller på en drepende stilig måte i denne selfien. Ikke rart at hun har hele 49,5 millioner tilhengere. Kylie Jenner, som har 70 millioner tilhengere på Instagram, er også en ener i dette solbrillespillet.

Jared Leto Joker

Jared Leto, kjent som ledende vokalist i Twenty one seconds to Mars og som The Joker i den nye filmen Suicide Squad, har den looken som skal til. Han har nemlig 5,6 millioner følgere på Instagram. 2 Chainz er kjent for å nesten alltid gå rundt med solbriller på seg. Derfor finnes det mange kule bilder av denne Hip-Hop sangeren med solbriller. Få med deg noen tips fra disse kjendisene, og du vil bli en ekspert på å posere foran kameraet med solbriller på.

Ha det gøy i sommer med mange forskjellige positurer og ulike metoder for å forbedre bildene dine. Sørg for å besøke SmartBuyGlasses for å finne de mest trendy solbrillene i sommer.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.