Med en Lidenskap for briller

Sykkelbriller – de fem viktigste funksjonene
, / 1292 0

Sykkelbriller – de fem viktigste funksjonene

SHARE
Sykkelbriller – de fem viktigste funksjonene

Du har tenkt deg på sykkeltur, og trenger et par solbriller som er like kule som sykkelen din. Sykkelbriller er kjent for skarpe farger og sprø design, men bak all stilen er de lastet med høyteknologiske finesser. Her er de viktigste funksjonene du bør se etter i solbriller for sykling:

1. Bred dekning

Det betyr glass som dekker ansiktet fra stang til stang, fra kinn til øyenbryn – de holder støv, vind og skitt vekk fra øynene dine. Delvis innfatning med monoglass er en favoritt blant proffe syklister, men også store, brede innfatninger er blitt en trend.

sykkelbriller

2. Slagfasthet

Tiden for linser av glass er forbi: Glass i polykarbonat er 10 ganger sterkere. Hvert merke har sine egne laboratorier hvor de utvikler stadig mer resistente materialer. Hvis en stein flyr opp eller en lavthengende grein kommer ut fra intet, vil den ikke etterlate seg en skramme engang.

sykkelbriller

3. Polariserte glass

Når sterkt sollys reflekteres mot et flatt underlag, skapes det gjenskinn. Altfor mørke glass kan virke mot sin hensikt og skape flere problemer enn de løser! Polaroidglass eliminere gjenskinn, samtidig som de opprettholder klar sikt når solen skinner fra klar himmel.

sykkelbriller

4. Ventilasjon

Når terrenget blir tøft, er det viktigere enn noen gang med klar sikt, og det er viktig at glassene ikke dugger. En måte for å unngå dette er de ventilasjonshullene som ligger rundt glasskanten på noen av de mer avanserte solbrillemodellene for sykling. De sikrer en kontinuerlig luftstrøm bak glassene og forhindrer dugg.

sykkelbriller

5. Grep

Selvfølgelig ville alle disse fremskrittene innen sykkelbrilleteknologien være helt ubrukelige hvis ikke brillene sitter godt på ansiktet ditt! Gummistenger i wraparound-stil gir bedre grep, og mange modeller har justerbare nesestykker for et enda sikrere feste.

sykkelbriller

Sjekk ut alle våre solbriller for sykling og husk… bruk hjelm for en trygg sykkeltur!

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.