Med en Lidenskap for briller

Kolleksjonen Persol Galleria 900: Tilbake fra 1940-tallet
, / 922 0

Kolleksjonen Persol Galleria 900: Tilbake fra 1940-tallet

SHARE
Kolleksjonen Persol Galleria 900: Tilbake fra 1940-tallet

“Inspirasjonen til modellene i kolleksjonen Galleria 900 kommer fra Persol sitt 1940-tallsarkiv. Stilig, sofistikert design i original acetate for karakteristiske, eksklusive briller. Laget i den mest autentiske stilen til Persol, en perfekt kombinasjon av håndverk og italiensk design.” – Persol

Rett ut av arkivet fra 1940

Du har kanskje hørt ordtaket “Fortiden din bestemmer din nåtid”? Vel, denne uttalelsen kan ikke være sannere enn når det gjelder kolleksjonen Persol Galleria 900. Kolleksjonen er inspirert av design fra 1940-tallet, der resultatet er klassisk, stilig og gir deg en smak av en tid da kjendisene var gale etter briller.

Navnet Persol kommer fra “per il sole”, som betyr “for solen” på italiensk. Dette viser deres engasjement for å beskytte øynene mot solen. Denne nye kolleksjonen gjør nettopp dette og mer til på en klassisk elegant og stilig måte. Kolleksjonen har innfatninger i retrostil med en ny forfriskende touch, noe som er hot denne sesongen. Dette italienske brillemerket har gitt oss tilbake denne vintagestilen i et bredt spekter av fargenyanser. Hvert par kommer i mange ulike fargevalg, og alle av dem er utsøkt.

Persol 900 Galleria kolleksjonen inneholder noen av merkevarens beste produkter, noe som beviser at de beste ideene består tidtesten. Persol viser sin stil, håndverk, eleganse, eksklusivitet og geni i denne kolleksjonen, noen av grunnene til at de er blitt det kongeriket de er i dag. Persol Galleria 900 består av PO3142V, PO3141V, PO3143V, PO3148S, PO3152S.

PO3141V

PERSOL-PO3141V

Dette er klassiske, stilige herrebriller som kan brukes hvor som helst, når som helst. Enten det er en uformell dag eller du går inn til et styremøte, så vil dette paret gi deg en elegant touch. Innfatningen kommer også i en rekke farger, som havana, gråstripete, brunstripete gul og brunstripete grå.

PO3142V

PERSOL-PO3142V

Dette unisexparet har den italienske stilen. De er også godt egnet for ethvert arrangement. De kommer i et bredt spekter av farger, blant annet havana, brunstripete gul, brunstripete grå og sort.

PO3143V

PERSOL-PO3143V

Disse herrebrillene som passer like godt i hverdagen som til en langhelg borte. Det store utvalget av farger, som er signaturen til Galleria 900, inkluderer brunstripete grå, havana, gråstripete og sort.

PO3148S

PERSOL-PO3148S

Passer like godt til enhver stil og dag, for dette er de herrebrillene som har akkurat den stilen du trenger denne sesongen. De kommer i et bredt spekter av farger, inkludert havana, brunstripete gul, svart og brunstripete grå.

PO3152S

PERSOL-PO3152S

Dette er de brunstripete po3152s for menn, som også kommer i Galleria 900 sine signaturfarger svart, havana og brunstripete gul. Solbrillene kan brukes sammen med et bredt spekter av antrekk, akkurat slik som resten av kolleksjonen. Solbrilleparet er perfekte i sommer.

Sjekk ut vårt brede spekter av produkter på SmartBuyGlasses.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.