Med en Lidenskap for briller

ETRO – fra kreativ tekstildesign til brilledesign
, / 573 0

ETRO – fra kreativ tekstildesign til brilledesign

SHARE
ETRO – fra kreativ tekstildesign til brilledesign

Etro kaller seg selv en ny tradisjon innen håndverk og kreativitet.

Etro

Foto: lookvision.es

 

Som de aller fleste suksessfulle motehus, er også Etro synonymt med «Made in Italy».  Vi snakker faktisk om 50 års erfaring med italiensk mote og kreativ design, for ikke å glemme en livsstil, der kvalitet og eleganse ikke bare handler om estetikk.

Vi snakker om et utsøkt og raffinert univers, der en medfødt lidenskap for reise og historie har blitt en ledetråd for hver eneste kolleksjon som blir produsert.

Foto: pinterest.com

Foto: pinterest.com

En ekte familiebedrift

I 1968 var de kun en tekstilbedrift. Den viktigste stilistiske pådriveren for Etro i løpet av de første tiårene var paisleymønsteret, samt variasjoner over dette temaet. I 1984 gikk de over til å produsere skinnvarer, og derfra var veien kort til å utvide sortimentet ytterligere. Den italienske familiebedriften har siden blitt drevet frem av familiens fire barn.

Etro kombinerer en kunstnerisk bruk av trykk og farger med ekstraordinært håndverk, oppmerksomhet på detaljer og et moderne snitt. Det er alt dette som gjør slik at Etro kan nyte en pågående vekst i fremtiden.

Den nåværende tekstilsjefen Jacopo Etro har senere fortalt at han begynte å oppholde seg i studioet da han var barn. Der tilbragte han mange timer med å kopiere tekstildesign og eksperimentere med sin egen kreative stil.

Han ble tidligere sitert av New York Times:

Min far sa alltid at vi kunne gjøre det vi ville i livet. Men han sa også at:« Hvis du vil jobbe her, må du starte fra scratch».

eyewear.stylosophy.it

Foto: eyewear.stylosophy.it

Et knutepunkt for kreativitet og innovasjon

Etro har dessuten blitt et knutepunkt for kreativitet og innovasjon, samtidig som de fortsatt holder tett kontakt med de viktige italienske tradisjonene. Det er lett å se de klassiske linjene i alle deres produkter, det være seg antrekk, vesker, interiørprodukter eller briller.

Klassisk blandet med moderne kreativitet er den nærmeste beskrivelsen, både av Etro briller og Etro solbriller. På SmartBuyGlasses finner du nå et stort utvalg av dette spennende merket fra motebyen Milano.

Foto: styleandfashin.blogosfere.it Kunst: IIvo Bisignano

Foto: styleandfashin.blogosfere.it Kunst: IIvo Bisignano

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.