Med en Lidenskap for briller

Double Bridge solbriller – Dobbelt så kule
, / 614 0

Double Bridge solbriller – Dobbelt så kule

SHARE
Double Bridge solbriller – Dobbelt så kule

Motetrendene i denne perioden kan nesten sammenlignes med aksjemarkedet; du ser at de kommer og må handle raskt,  enten hoppe i det eller risikere å falle utenfor. Vi har vært vitne til noen store snakkistrender i vår tid, og noen av dem fortsetter å komme tilbake med enda flere variasjoner. En av dem er Double Bridge – solbriller med dobbel bro.

Tom Cruise introduserte oss til de sjarmerende, tidløse og klassiske Ray-Ban Aviator solbrillene etter utgivelsen av Top Gun i 1986. Daniel Craig inspirerte til en Tom Ford-bevegelse fra det øyeblikket vi så ham bære dem i traileren Spectre, og listen bare fortsetter.

PicMonkey-Collage1

Foto: Bondsuits.com og Quotesgram.com

Så hva er det neste store? Hva er denne sesongens yndling, den blendende stilen som blir slynget ut på hver eneste catwalk og inn i alle kjendisers garderober?

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=JF1yztkYcKk[/embedyt]

Double Bridge solbriller er in denne sesongen, og det med god grunn. Denne sesongens kolleksjoner har allerede begynt å strømme inn på hver underholdningsplattform som finnes. Vi har satt sammen en liste over solbriller som rocker ethvert moteshow:

Ray-Ban RB4256 New Gatsby

De er det nye og kule denne sesongen, en overdreven og hypnotisk stil som kombinerer innovasjon med fine detaljer i utformingen. Ray-Ban beveger seg enda en gang i forkant av motesvingningene med Ray-Ban RB4256 New Gatsby solbriller. De har nylonbelagte titanstenger som skaper en oase av komfort. Light Ray-teknologien gir en behagelig visuell opplevelse, som sammen med en generell lekker design setter prikken over i`en på alle antrekk.

Ray-Ban-1

Prada PR13QS Cinema

Prada PR13QS Cinema solbriller har akkurat den rette gnisten av eleganse for at du skal kunne skape din egen trend denne sesongen. Dette autentiske mesterparet kommer i solide og subtile fargealternativer, belagt med metalliske gull/sølvinnfatninger. Den glatte, double bridge er absolutt designets høydepunkt, da de skaper et snev av en briljerende stil.

Prada-PR13QS-Cinema2

Har du hørt om “The League of Extraordinary Men”, en merkelapp gitt til et utvalg av menn som lever et glatt og ordentlig liv…? En James Bond i den virkelige verden. En som står på, den ledende stjernen i enhver film. Denne sesongen er du stjernen i din egen storfilm, i et par Saint Laurent SL 87 006 solbriller. Med acetate-stil og en skinnende vri på pilotformen, samt glass med 100% UV-beskyttelse, er dette en våghals du bare må ha. Velkommen i ligaen.

 

Saint-Laurent-SL-87

Alexander McQueen AM0001S

Enten du er på vei til stranden, ut i naturen eller ønsker å få med deg noen glamorøse fester, er Alexander McQueen AM0001S solbriller et flott tillegg til ethvert antrekk. De er laget for å synes, så gjør deg klar til å bli det store høydepunktet på ethvert arrangement.

Alexander-McQueen-AM0001S1

Dolce & Gabbana DG6088

 

God selvtillit utgjør hele forskjellen i det øyeblikket du går inn i et rom, og med dette fantastiske solbrilleparet vil alle se det. Fra glatte metallbriller i pilotform til blå/sort injisert gummi og sølv/sortfargede metallstenger, er det lett å forstå at Dolce & Gabbana DG6088 solbriller ikke bare er et tilbehør for å beskytte øynene. De får deg nemlig til å fremstå med en enestående selvtillit.

Alexander-McQueen-AM0001S

Ray-Ban RB4253

Når det kommer til å blande den klassiske moten fra tidligere epoker med det 21. århundre, viser Ray-Ban veien og fortsetter med å imponere. Det handler om fargerik selvtillit denne sesongen. Takket være alle de fargenyansene Ray-Ban RB4253 solbriller lar deg velge mellom, kan du se frem til å være den ledende fashionistaen i vennegjengen. Strålende, transparente fargetoner, en perfekt dobbel metallbro og et bredt spekter av graderte flashglass som legger en fargesprut til antrekket ditt. Det kommer til å bli en fargerik feiring hele sesongen gjennom.

Ray-2

Puma PU0013S

Fra farger til tekstur og mønstre, er Puma PU0013S solbriller et spektakulært valg for en sesong fylt med muligheter. Innfatningene er laget av acetate og stilfullt signert Puma på stengene. Solbrillene er superlette og gir en total opplevelse av komfort på ansiktet ditt. Glassene gir en overlegen visuell opplevelse og er laget for å vare lenge. Disse er definitivt laget for å få frem det beste i utseendet ditt.

Puma-PU0013S

Celine CL 41077/S Bridge

 

Solide innfatninger er den nye definisjonen av smakfull motesans. Signaturpins på sidestengene legger til en subtil gnist av glamour. Den metalliske doble broen på disse sensuelle Celine CL 41077/S solbriller fremkaller topp selvtillit sammen med en dråpe av dødskul stil.

PicMonkey-Celine-21

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.