Med en Lidenskap for briller

Alt du trenger å vite om databriller

Alt du trenger å vite om databriller

SHARE
, / 2871 0

databriller

Databriller

Både du og din bestemor bruker datamaskinen i dag. Det er stadig vanskeligere å finne noen som ikke vet å skille Windows fra Word. Men det du kanskje ikke vet, er at heftig databruk faktisk har vist seg å ha en skadelig effekt på synet vårt. Timene foran skjermen på kontoret  kan virkelig gjøre mer skade enn nytte (en god unnskyldning for å gå hjem tidligere).

En undersøkelse utført av synsrådet, resulterte i at 70% av alle mennesker har forskjellige lidelser på grunn av overforbruk av elektriske apparater, det være seg smarttelefoner eller datamaskiner. Dette er mer kjent som Computer Vision Syndrome eller CVS. Folk klager ofte over såre øyne eller rødhet på slutten av arbeidsdagen, men hva er løsningen?

Briller til databruk

Ideen om databriller kan høres nerdete ut, og vi foretrekker å si  nerdete chic… Men det finnes faktisk ekte bevis på at de faktisk hjelper. Databriller minimerer belastningen på våre øyne når vi ser på elektriske enheter over en lang periode. Dataskjermer oppholder seg på en mellomliggende avstand i synsfeltet vårt. Ikke så langt unna som det å kjøre bil, og ikke så nært som å lese. Derfor er det fornuftig å bruke en annen brilleresept for databriller.

Data lesebriller

Databriller kan noen ganger feilaktig bli kalt “Data lesebriller”. På grunn av behovet for å bruke en annen brilleresept, bør disse skilles. Unngå fristelsen til å bare kjøpe et par lesebriller , dette kan faktisk gjøre mer skade enn nytte. Databrillene har nemlig et antirefleksbelegg som hjelper med å redusere gjenskinnet fra skjermen.

Gunnar databriller

3d-glasses-300x150gunnar-glasses-300x150

 

 

 

 

 

Gunnar er kjent som en av de beste produsentene av databriller. De har de eneste patenterte databrillene som er anbefalt av leger. Deres innfatninger er designet for å være lettere og mer komfortable enn tradisjonelle brilleinnfatninger. Samtidig bridrar de gule glassene til å ytterligere redusere gjenskinnet fra skjermen. Glassene lindrer symptomene på CVS, og de er et must for spillfanatikere. Gunnar briller kommer i et bredt spekter av stiler og farger, slik at du virkelig kan finne noe som passer din stil. De utvikler også noen tøffe 3D-briller i tillegg.

De beste databrillene

De beste databrillene er uansett de som fungerer best for deg. Som det sies, ikke reparer det hvis det ikke er ødelagt. Hvis du ikke lider av noen problemer når du bruker elektriske hjelpemidler, kan du bare fortsette som før. Noen mennesker er ikke så heldige, men det er ikke nødvendig å gi avkall på den kule kontorstilen av den grunn. På SmartBuyGlasses kan man legge til styrkeglass på et stort utvalg av stilige designer-innfatninger. Se så snille vi er!

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.