Med en Lidenskap for briller

En guide til hvordan sminke seg med briller
, / 2367 0

En guide til hvordan sminke seg med briller

SHARE
En guide til hvordan sminke seg med briller

Det kan ikke benektes at briller kan presentere noen kosmetiske utfordringer, men det trenger ikke være en umulig situasjon. Hvordan takler du å få foundation på glassene, slik at øynene dine ser mindre ut enn de faktisk er? Vi kommer med et par tips om sminke for å hjelpe deg til å mestre sminketriksene, slik at du seriøst skal kunne gå rundt i stilige briller.

Begynn med foundation som varer lenge

Dersom du er en vanlig brillebruker, har du helt sikkert støtt på den irriterende opplevelsen av foundation som overføres fra nesen til innfatningens nesebro. For å unngå dette, vil vi anbefale å bruke foundation bare på de områdene der du faktisk trenger det. Du bør også sørge for at fargen er så lik din hudfarge som mulig. Hvis  du derimot virkelig er avhengig av å dekke deg helt til med foundation, så vi vil råde deg til å kjøpe et produkt som er tiltenkt langvarig bruk,  og da gjerne i pulverform

sminke

Foto: veganfaces

Redusere forekomsten av skygger og poser

Du kan gjemme de skyggene som brillene skaper under øynene ved å bruke en concealer og dekkstift. Disse vil både fjerne misfarging og legge til litt glød til området under øynene. Concealer med ferskenfargede eller gule undertoner er best egnet til å eliminere mørkeblå og lilla skygger.

øye sminke

Foto: cosmopolitan

Gjør øynene dine større og bredere

Er du nærsynt, og føler at brillene dine gjør slik at øynene dine ser mindre ut enn de er? Da vil vi anbefale å gå for en dristig øyesminke, slik som bronsefargede, sotete øyne. Du kan også bruke en vippetang som gir mer lys til øynene dine, noe som gjør at de virker større. Ikke glem å legge på fyldig mascara for å fullføre dette trinnet.

sminke seg

Foto: pinterest

Gjøre store øyne mindre

Glass som korrigerer langsynthet kan ha motsatt effekt og gjøre slik at øynene dine ser større ut. Nøkkelen til å motvirke dette, er å benytte en lett og naturlig øyesminke. Tenk myk mascara og nøytrale toner på øyenskyggen.

sminke seg med briller

Foto: pinterest

Velg den riktige innfatningen

Sminke handler om å uttrykke deg selv, så det er egentlig opp til deg hvilke farger du bruker. Når det gjelder innfatningen, så er det selvfølgelig visse farger og stiler som fungerer best. Gullnyanser, spesielt rosegull, fungerer veldig bra sammen med blå eller brune øyne. Lilla fargetoner er for eksempel svært godt egnet til grønne øyne.

øyesminke

Foto: teenvogue

Gå utenfor innfatningen

Når det gjelder resten av sminken, så er det best å holde ting freshe og så naturlige som mulig. Du kan legge til litt lys rouge for å få et friskt utseende, eller gå for en sterk leppefarge som vekker oppsikt. (Ps leppestiften kan også tjene som en rouge). Sist, men ikke minst, må du alltid sørge for at øyenbrynene dine er pent nappet. På denne måten vil de fremheve ansiktet ditt.

briller

Foto: pinterest

Sjekk ut noen kule briller som går fint sammen med sminken.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.