Med en Lidenskap for briller

Ray-Ban Clubmaster: Ikoner innen briller
, / 1410 0

Ray-Ban Clubmaster: Ikoner innen briller

SHARE
Ray-Ban Clubmaster: Ikoner innen briller

Ray-Ban Clubmaster var ikke den første utgaven av den populære browline-stilen, men den er absolutt den mest kjente. Bli med og ta en titt på våre favoritter fra denne kolleksjonen!

Klassiske Ray-Ban Clubmaster

Her er selvfølgelig stedet hvor det hele startet. Inspirert av populariteten til browline-stilen, introduserte Ray-Ban sin egen modell på 80-tallet med stor suksess. Så hva definerer en Clubmaster? Den klassiske modellen kjennetegnes av de runde glassene og den tykke, øvre kanten på innfatningen. Dette bidrar til å ramme inn øynene, akkurat som ekte øyenbryn, derav navnet “browline”.

Ray-Ban Clubmaster

Foto: pinterest

Ray-Ban Clubmaster Fleck

Denne modellen er for deg som er fan av skilpaddeskall-fargen. Den har en semi-transparent innfatning som har en blanding av fargeflekker, inkludert blå, rosa og gull.

Ray-Ban Clubmaster

Foto: bevelcode

Ray-Ban Flash Lens Clubmaster

Enda kulere er denne Clubmaster Flash Lens-modellen. Speilglass har vært trendy en god stund, og det er lett å forstå hvorfor! Dette er den perfekte måten for å legge til en dash av farge og friske opp noen sommerantrekk. Denne modellen er tilgjengelig i en rekke oppsiktsvekkende nyanser som blå og grønn. Sjekk ut de sporty solbrillene til Nicky Hilton nedenfor.

Ray-Ban Clubmaster solbriller

Foto: celebrityfashion.villafans

Ray-Ban Clubmaster Folding

De mest praktiske brillene fra Clubmaster-kolleksjonen er kanskje de sammenleggbare. Med nøye designet sammenleggbare punkter på nesebroen og på begge sidestengene, passer disse brillene inn på de minste stedene og følger deg diskret overalt. Enda bedre er at det også finnes en polarisert versjon, som eliminerer gjenskinn fra flate overflater som veier og vann. I tillegg gjør de slik at fargene virker mer levende.

Ray-Ban Clubmaster briller

Foto: tumblr.com

Ray-Ban Wood Clubmaster

Og hva med Clubmaster Wood? Disse passer for de mer eventyrlystne, for de har en browline innfatning laget av behandlet tre med høy finish. De kommer i tre typer tre: Valnøtt, lønn og kirsebær, og de kan også kombineres med polariserte glass.

Ray-Ban-wood

Ray-Ban Clubmaster Aluminum

Retrostil møter moderne med aluminium Clubmaster. Denne modellen har blitt omarbeidet ved hjelp av den klassiske formen på Clubmaster og aluminiumsrammene. Disse brillene veier nesten ingenting, og resultatet er slanke solbriller. Tilgjengelige i en polarisert versjon og en rekke utførelser i aluminium, inkludert kobber, sølv, rødmetall og svart. Disse solbrillene er et godt valg for moten fremover, folkens.

Foto: pinterest

Foto: pinterest

Ray-Ban Clubmaster Oversized

Hva skjer når du blander browline-stil med den trapesformede formen på Ray-Ban Wayfarer®? Clubmaster Oversized! Disse innfatningen har også større glass og er perfekte for de av dere som ønsker å legge til et snev av glamour til utseendet. Hvis du er virkelig vågal, kan du også kombinere dem med flash-glass.

Ray Ban RB4175 877Med alle de stilene som finnes, så har du nok å velge mellom på SmartBuyGlasses. Sjekk ut vårt Clubmaster-utvalg og finn ditt perfekte par!

 

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.