Med en Lidenskap for briller

Ray-Ban Wayfarer: Original versus New

Ray-Ban Wayfarer: Original versus New

SHARE
, / 1733 0

Ray-Ban Wayfarer

Original Wayfarer® vs New Wayfarer

Ray-Ban Wayfarer solbriller er kjempefine, stilige og skikkelig tøffe. Ingen solbriller har påvirket populærkulturen mer enn disse klassikerne fra Ray-Ban. Siden de ble introdusert i 50-årene, har de blitt kopiert, etterlignet og selv gjenoppfunnet, men ingenting kommer i nærheten av den ekte Ray-Ban versjonen. Det kan være vanskelig å velge mellom Original Wayfarer og New Wayfarer; begge har sine gode sider som bare blir enda bedre når man bærer dem. Sjekk informasjonen nedenfor for å finne ut hvilket par som er riktig for deg.

Ray-Ban Original Wayfarer Sunglasses

Original-Wayfarer-Measurements

Den opprinnelige, og som noen sier, beste modellen. Ray-Ban Wayfarer RB2140 solbriller er basert på de samme spesifikasjonene som den originale 1950-versjonen. Stilen har dukket opp på ansiktene til utallige kjendiser og vært omtalt i nesten like mange filmer. De større glassene gi den ekte retrofølelsen. Tilten i rammen kan gjøre det vanskelig å bære solbrillene på hodet. Når du ser så kul ut med dem på deg, hvorfor skulle du trenge å ha dem der?

Ray-Ban New Wayfarer Sunglasses

New-Wayfarer-Measurement

Denne relative nykommeren i Ray-Ban-familien har allerede blitt lagt grundig merke til. Dette re-designet av den originale utgaven er mindre og lettere. Denne innfatningsstilen er perfekt for daglig slitasje og ideell for plassering på toppen av hodet når solen går ned. RB2132 solbriller gir en retrofølelse med en moderne vri. Både innfatning og glass kan virkelig tilpasses din stil.

Hvilken skal du velge?

Større glass kan virkelig gjøre en stor forskjell for hvordan du føler deg når du bruker solbriller, og de kan også ha en stor innvirkning på hvordan du ser ut. Sørg for å ta dette i betraktning før du gjør at alle viktige beslutninger. Eller du kan bare klikke deg inn på vårt virtuelle prøverom og se selv hvilken stil som passer deg best. Vi ønsker nemlig å gjøre alt for å hjelpe deg til å handle din personlige stil.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.