Med en Lidenskap for briller

Kolleksjonen Ray-Ban Double Bridge
, / 878 0

Kolleksjonen Ray-Ban Double Bridge

SHARE
Kolleksjonen Ray-Ban Double Bridge

Vi presenterer kolleksjonen Ray-Ban Double Bridge – stiloversikt sommeren 2016

Sommeren 2016 er over oss, og vi vet akkurat hvilken stil du trenger for å “varme opp” gatene. Den rødglødende kolleksjonen Ray-Ban® Double Bridge kombinerer retrostil med en nytt look, og dette gjør dem til en moderne klassiker. Ray-Ban flytter alltid grenser med sine solbriller, og denne samlingen er intet unntak. Kolleksjonen Ray-Ban Double Bridge er en av de hotteste stilene for sommeren 2016. Kolleksjonen har et bredt utvalg av solbriller å velge mellom, det finnes noe for alle. La oss ta en titt og se hvilke du ønsker deg… Du kommer til å si “alle sammen”, tror jeg.

Ray-Ban RB4257

Som navnet antyder, kanaliserer denne moderniserte gyldne og litt gammeldagse utgaven den overdådige og festlige  livsstilen som sommeren handler om. Dette mesterverket er et medlem av kolleksjonen Ray Ban New Gatsby. De minner oss om at ingen skriker ut overdådighet mer enn disse i brilleverdenen. Hvem vil vel ikke elske disse Gold Double Bridge som skriker ut klasse og eleganse? Dette unisexparet kommer til å bli hot i sommer.

Ray-Ban-Double-Bridge-Collection-New-Gatsby

Ray-Ban RB4253

Som vi allerede har nevnt, er dette sommeren 2016 for tungvekterne. Dette Aviator-paret er satt til å stjele søkelyset denne sommeren. Ray-Ban lagt til en moderne touch av dobbel gullbro (Gold Double Bridge) på denne stilige klassiskeren, og den er derfor et av de hotteste parene i sommer. Paret har likevel beholdt sine klassiske gylne stenger, noe som har vært ettertraktet blant solbrillefans over hele verden i mange år. Denne utgaven av Double Bridge har gjort dette paret til et must. Du kan bruke disse både på en vanlig solfylt dag eller til en spesiell begivenhet. Se for deg dette; det er mandag ettermiddag og sol ute, du bærer disse fantastiske Aviator til en lunsjavtale. Eller på en lørdag; bassengparty sammen med noen venner, og du kan stråle i disse.

ray-ban-double-bridge-rb4253-

Ray-Ban RB3540

Denne skjønnheten med gullinnfatning er et must. Det er en annen modernisert klassiker som er virkelig trendy i sommer, og vi anbefaler den på det varmeste. Disse Aviator solbrillene er perfekte for sommerens bassengfest. Paret kommer i unisex-utgave, og med riktig antrekk til gir de et inntrykk av stil, eleganse og alt annet som viser frem din beste side. 

Ray-Ban-Double-Bridge-Collection-RB3540

Ray-Ban Tech RB4266

Dette er stilige og likevel teknologisk avanserte solbriller. De lyser opp og har en dobbel bro i titan, noe som gjør disse solbrillene perfekte til et RAVE-party! Se for deg musikken som pumper, hendene i været og vennene dine rundt deg mens du opplever den beste tiden i livet ditt. Du er stjernen som rocker disse vakre, skimrende solbrillene. Disse solbrillene er ikke bare stilige, men de er perfekte for hvilken som helst festlig anledning. Rock disse sommeren 2016 og bli med på brilletrenden.

Ray-Ban-Double-Bridge-Collection-RB4266Vi hjelper deg til å være i forkant av brilletrendene. Besøk SmartBuyGlasses for å se flere av disse stilige elegante Double Bridge solbrillene.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.