Med en Lidenskap for briller

I uavhengighetens ånd: President i solbriller
, / 1225 0

I uavhengighetens ånd: President i solbriller

SHARE
I uavhengighetens ånd: President i solbriller

Solbrillestil for en president

I sammenheng med feiringen av 4 juli gir vi deg de beste solbrillene som finnes, slik at du kan se like kul ut som lederne av den frie verden. I sommer kan du se like stilig ut som din favorittpresident. Det kan du oppnå ved hjelp av disse stilige brilletrendene.

President Obama Ray-Ban RB4258

Det er ingen tvil om at president Obama er en av de stiligste presidentene i verden. På dette bildet rocker President Obama et par Oliver Peoples solbriller som er verdt rundt 4000 kroner. Ja, helt riktig, 4000 kroner! President Obama har en avslappet, kul holdning på gang. Her ser du hvordan man kan få til samme brillestil, uten å brenne et hull i lommeboka.

 

president

Image credit: zap2it

Disse solbrillene har den samme kule stilen som de President Obama bærer. Du kan aldri trå feil med disse, siden de kan brukes både til dress eller  til et uformelt antrekk, alt etter anledningen.

President-Sunglasses-Independence-day

Visepresident Joe Biden- Ray-Ban RB3025

Visepresident Joe Biden har en samling av Double Bridge Ray-Ban solbriller som han viste frem under Whitehouse Correspondence Dinner spoof. I parodien som presidenten har laget i forbindelse med at han snart går av,  viser Biden frem en Aviator Ray-Ban-kolleksjon der han prøver å velge hvilken han skal bruke. Selvfølgelig gjorde han det for morsomhets skyld, men du kan lære en ting eller to fra visepresidenten. Disse er bare noen av de mange Ray-Ban-alternativene som du kan bære for å se like kul ut som Joe Biden.

president i solbriller

Image credit: GQ.com

President-Sunglasses-Independence-day-2

 

President John F. Kennedy- Ray-Ban RB4226, Ray-Ban RB3136

Vi kan ikke snakke om presidenter og solbriller uten å ta med president John F. Kennedy. Han så alltid stilig ut i ulike typer solbriller. Dette er to av våre favoritter.

Kennedy i solbriller

Image credit: pinterest

JFK la mye vekt på solbriller, og slik kan du se like kul ut som den 35. POTUS.

JFK-Independence-Day-Ray-Ban-Sunglasses-2Disse originale Wayfarer Classics er akkurat det paret du trenger for å skape JFK sin solbrillestil. Stilen er synonymt med ikoniske personer som artister, musikere og innflytelsesrike kjendiser i historien. Du kan rocke disse for å få den kule, klassiske og stilige følelsen.

independence-day-presidents-sunglasses-3.jpg

JFK-Independence-Day-Ray-Ban-Sunglasses-51Ray-Ban RB3136 har bestått selv om tiden har gått, og de er fortsatt et blikkfang den dag i dag. Dette paret er fortsatt trendy og stilig for denne sommeren. De passer bra til dress, se bare presidentens formelle utseende.

For flere stilige solbriller, kan du sjekke ut SmartBuyGlasses

Author Simba

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.