OVAL ANSIKTSFORM

 

Hvordan finne ut om man har en oval ansiktsform?

Du har balanserte ansiktsdrag, høye kinnben og litt smalere kjeveparti enn panne. Mange mener at dette er den mest optimale ansiktsformen da den anses å være veldig balansert.
 
Beste brillerammen for et ovalt ansikt
Du er heldig hvis du har en oval ansiktsform da de aller fleste brillerammene passer ditt ansikt. Vær forsiktig når det kommer til briller av typen "oversized" da de kan forstyrre ditt ellers balanserte ansikt.

 

 

De beste brillerammene for deg

 

 

            CAT EYE

Om du elsker det klassiske og glamorøse motebildet, så er "cat eye"-solbriller perfekt til deg. Du elsker å bruke vintage-klær når snøen daler ned, men skulle egentlig ønske at sommeren varte evig! Du kan godt like litt dramatikk og disse solbrillene vil hjelpe deg til å få en perfekt kombinasjon av "classy" og "tidsløst".

             RUNDE

Runde briller er selve signaturen til John Lennon. Uansett hvor store eller små dine runde solbriller er vil de alltid fremstå som avslappende og konsentrerte. Hvis du velger denne brilletypen, vil du straks finne ut at det å være kul og samlet er din stil.

         WAYFARER

Wayfarer er en annen ikonisk modell. Punktum finale. Dette er definitivt den mest solgte brillemodellen gjennom tidene. De har blitt brukt av alt fra Rihanna til Leonardo DiCaprio i "Wolf of Wall Street". En brilletype både menn og kvinner må ha i samlingen sin.

Briller til et ovalt ansikt

Solbriller til et ovalt ansikt