HJERTEFORMET ANSIKTSFORM

 

Hvordan vet du at du har et hjerteformet ansikt?

De typiske ansiktstrekkene for et hjerteformet fjes er bred panne, høye kinnben og small kjeve. Ansiktet ditt minner om et hjerte da det er bredest på toppen og smalest nedentil. 

 

Briller som passer hjerteformede ansikter

Målet burde være å velge noen briller som skaper en illusjon om en smalere panne og bredere hakeparti. Dette gjør man ofte ved å velge noen briller som er bredere enn pannen sin. Vi anbefaler pilotbriller, wraparound-briller eller Wayfarer.

 

 

De beste brillerammene for deg

 

 

AVIATOR/PILOTBRILLER

Ett par Aviator solglasögon går aldrig ur tiden. De passar bäst under sommarmånaderna och sätter en cool prägel på looken oavsett stil och tillfälle. Ray-Ban Aviator finns nu tillgängliga med spegelglas som skiftar färg i olika vinklar. Toppa stilen med ett par Aviator idag!

    WRAPAROUND

Wraparound-briller er mest brukt til sports- og utendørsaktivitetsbriller. De er perfekte til aktive og eventyrlystende personer. Du kan fritt bevege deg lands strender eller oppe i høyfjellet med disse solbrillene. Garantert godt syn utendørs!

        WAYFARER

Wayfarer er en annen ikonisk modell. Punktum finale. Dette er definitivt den mest solgte brillemodellen gjennom tidene. De har blitt brukt av alt fra Rihanna til Leonardo DiCaprio i "Wolf of Wall Street". En brilletype både menn og kvinner må ha i samlingen sin.

De beste brillene for et hjerteformet ansikt

De beste solbrillene for et hjerteformet ansikt